Sasa

Šabac

Član od: 25.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon sto sam kupijo je reko da je samo ekran polomljen a ploca ispravna medjutim onmi poslao tel bez baterije i sa neispravnom plocom a ubedjen sam da je i to znao jer je tel otvaran.
Da, ploca je testirana u servisu, mojim ocima sam video da je sto posto ispravna, i za to mogu da garantujem! Slikani su samo telefoni ne i baterije. Tako su i prodati, mogu da kazem da je ovo stvarno nerealno i bezobrazno od strane ovog clana! Jos jedan u nizu, kojima nije mesto ovde, niko nije blesav da se sa ovoliko pozitivnih ocena i za te pare blati i dobije negativnu, ali neka je na cast.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je majstor u pokušaju! Prodao mi je tablet koji je opisao da ima problem ili sa baterijom ili punjenjem, a dobio sam tablet sa tužnim i nestručnim pokušajem da se zalemi baterija na mestu gde je nekada bio konetor. Tablet je uništen, kao da je palio roštilj na njemu. Pravda se izgovorom kako se on u to ne razume, a u ocenama se jasno vidi da se samo time bavi. Razne ploče od uređaja, flet kablovi itd. Malo se poigra pa kad totalno zezne onda bi da uvali. Savetujem da ga izbegavate, ako ne možeta da diretno komunicirate! Žao mi je što se uz ocenu i komentar ne može staviti i slika, ali ako neko hoće da se uveri neka me kontaktira da mu pošaljem.
Kupac koji ne zna,ili se pravi da ne zna,da procita,pa onda da protumaci oglas,u kojem sam napisao jasno da taplet ima problem sa punjenjem,i da je uzrok toga meni nepoznat jer ga nisam nosio u servis,a ja ga licno nisam otvarao jer SE NE BAVIM SERVISOM MOBILNIH UREDJAJA,sto sam mu i naglasio u nasoj konverzaciji!!! To sto sam ja narucivao ploce i razne flet kablove po ovom sajtu je iz razloga tog sto se bavim prodajom takvih predmeta,pa mi izmedju ostalog razni ljudi narucuju sve i svasta pa cak i takve stvari,ne znaci da ja servisiram bilo kakve uredjaje tog tipa! Tablet sam nabavio uz jos nekoliko telefona u onakvom stanju kojem sam njemu prodao,sto je takodje bilo opisano u oglasu,e sad sto je doticni zeleo i mislio da tablet koji vredi sedam,osam hiljada dobije za 1200 dinara u potpuno ispravnom stanju,bez ikakvog ulaganja,je krajnje ne realno i prokleto sa njegove strane,mogla se i takva solucija desiti,da li bi onda postupio krajnje bezobrazno kao sto je sad uradio?! Zamolio bi administratore ovog sajta da se vrati moj oglas i vidi sta je tacno pisalo u njemu,pa nek oni prosude realno da li je ova negativna realna ili ne!? Da sam garantovao za ispravnost uredjaja na bilo koji nacin,onda bi negativna bila realna,ovako nema ni govora da sam je zasluzio!!!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam telefon po dogovoru a on mi šalje poruku da nije u mogućnosti da ga preuzme, šta reči osim ne sarađivati sa ovim članom
Pokusao je da me prevari poslavsi mi telefon koji u opste ne odgovara opisu,navigaciono dugme je lepljeno i jako tesko ili nikako ne reaguje na pritiske,dugme za paljenje moras sa dve ruke da stisnes da bi telefon upalio i dugme za vibraciju nekad radi nekad ne a u oglasu je napisao da je telefon potpuno ispravan sto je obicna laž,zato sam vratio telefon!!!Apelujem na sve ljude da u sirokom luku zaobilaze ovog clana!

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

opis oglasa nije tacan ! preporuka bolje pogledati robu koju prodaje !
U opste ne znam zasto mi je covek dao negativnu???Telefon je potpuno ispravan,pre nego sto ga je uzeo pogledao ga je dobro,napominjem da je telefon potpuno ispravan i radi sasvim normalno scim se i on slozio!Sta je pravi razlog,ne znam?Nek mu sluzi na cast ova negativna!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon sa dosta skrivenih mana, sto mi nije rekao.
Prvi je trazio zamenu,i pored toga je trazio da mu prvi posaljem telefon,pa je trazio da pregleda telefon pa sam mu i to dozvolio,i sad pise ovo sto pise!!!Sta reci vise osim toga da sve sto je napisao nije istina!TELEFON NIKAKVIH SKRIVENIH MANA NIJE IMAO,OSIM STO MU JE BATERIJA BILA SLABA,A TO SAM MU REKAO,SVE OSTALO NEKA MU SLUZI NA CAST!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.