Saša

Beograd | Batajnica

Član od: 01.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci > Kućne ptice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazila sam dve pitome tigrice a dobila 2 divlje, pisao mi da ce ih snimiti koliko su pitome i poslati video. .. video nisam dobila nego slike gomile tigrica. .. a kada sam dobila ptice nije znao da mi kaze koja je zenka koji muzjak. .. toliko o saradnji, kavez sam dobila najmanji moguci, najjeftiniji. .. za cenu koju mi trazio dobila sam macku u dzaku! Toliko o saradnji i poverenju!
Poštovana Sanja, veoma mi je žao što ste bezrazložno nezadovoljni Sve što je bilo u ponudi po istaknutoj ceni ste dobili. Kavez Vam je bio istaknut na slikama a i u opisu oglasa su bile njegove dimenzije tako da ne razumem u čemu je problem. Tigrice su bile pitome i slike istih sam Vam poslao i iste ste videli a kada se sa njima ne igrate i ne hranite iz ruke normalno je da će da podivljaju, znači niste slušali moje savete. Mislim da je i više nego nekorektna Vaša ocena a i to će sigurno dokazati ostale pozitivne ocene na temu pitomih tigrica, jer nemoguće da ste samo vi bili prevareni U svakom slučaju sam vrlo nezadovoljan i besan što sebi pružate takvo pravo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.