sasa

Beograd

Član od: 15.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Oldtajmeri | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

porucen nov predmet, jasno pisalo novo, stigo je polovan predmet navodno da je novo, poslao sam slike gde se vidi da nije novo i da je korisceno, dogovor vrati nema problema, poslat paket sa otkupninom i postarinom koliko je i placeno kada je dobijen paket, paket poslat nije preuzet bio nedeju dana u posti i vratio se i platio sam 999din povrat, nema da odgovra na poruke od kako je poslat paket, skroz neozbiljno, kaze vrati i ne uzme paket pritom ne odgovara na poruke, kumunikacija se jasno vidi 15 dana nece da odgoviri, 1. Opis iz oglasa tačan. ne 2. Korektna komunikacija. ne 3. Ispoštovan dogovor. ne
Trgovina za predmet iz oglasa traje od septembra 2023 godine - tada su i poslate detaljne slike i slikano sta je kupac trazio. Kada je dobio lampe kaze nisu nove,nisu kao sto si rekao - nema problema vrati necu da se raspravljam i ubedjujem. Covek je imao prilike da pregleda slike predmeta ima pravo i da mu se ne svidi ali ja tada ne snosim troskove postanskih usluga - paket vracen sa 1490 din dodatnih troskova preko otkupnine...

Kolekcionarstvo > Modelarstvo i maketarstvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

1. Trup broda poslat polomljen. 2. Kutija zamotana u neki magazin koji je tezi od samog paketa pa me postarina izasla 200 din. vise nego sto bi trebalo. Totalno neprofesijonalno.
drugar trebao si da kazes ako nesto nije bilo kako treba a ne da napises da komunikacija i ostalo nije kako treba-isto mogu da napisem za tebe povodom spustanja cene modela,do sada nije bilo nikakvih problema sa pakovanjima stvari koje sam prodavao i slao (cak i staklenih) sto se moze videti iz mojih ocena i komentara kupaca.moguce je da je ostecenje nastalo tokom transporta ali za to treba kontaktirati kurirsku sluzbu kojoj je inace na paketu i bilo naznaceno "lomljivo".na cenu usluga i procenu tezine paketa ne mogu uticati ja vec je ona stvar te iste kurirste sluzbe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.