Sasa

Beograd

Član od: 10.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Projektori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao projektor sa lampom kojoj je istekao rok za zamenu i sa unistenom optikom, dogovor je bio da projektor bude ispravan i bez mana, tako je naveo i na oglasu, na zalost moracu da prijavim
Vrlo nekorektan kupac koji me je optuzio da je lampa istekla na projektoru kome je radni vek lampe 30.000 sati sto znaci da se 3.5 godina (dan i noc)nije gasio A projektor je star 3 godine. Uz to me je ucenio da ce me prijaviti za prevaru da ce mi dati negativnu ocenu ako mu ne uplatim 3000 din za popravku ispravnog projektora. Pristao je da mu uplatim 2000din na racun i da on to kao popravi jer on ima servis za projektore i sto sam i ucinio (imam priznanicu)iako je pre svega toga oborio cenu projektora na 8000 umesto trazenih 10000. Projektor je bio 1000% ispravan. Posle svega se nisam nadao da ce dati negativnu ocenu i da tvrdi to sto tvrdi. Vrlo podmuklo od njega!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.