Saša

Niš

Član od: 07.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kad sam pricao sa prodavcem pitao sam ga za bilo koju neispravnost, medjutim receno mi je da su zvucnici potpuno ispravni kao novi. kada mi je stigao paket prvo sto sam primetio je da je daljinski beskoristan posto postoji kvar u wooferu, motoric na daljinsku komandu ne okrece potenciometar. .. nekoliko dana sam skidao filmove i testirao zvucnike uredno(s tim da ih nisam pojacavao preko 50%), zvucnici suste za vreme smanjivanja i pojacavanja. Bas probija, ispusta "dzs" zvuk kada se zvucnici pojacaju preko 30%. poslo nekih nedelju dana sam ga pozvao i ponudio da mi vrati novac a ja njemu zvucnike (s tim da ja platim postarinu opet), nasta on nije pristao glumeci na finjaka kako je to proslo dosta vremena od kupovine itd. . iz razgovora sam saznao da su zvucnici bili koristeni u njegovoj kuci tako da mi je jasno zasto ne pristaje na povratak(zna sta mi je prodao) cak je i priznao da potenciometar za woofer nije pojacavo preko pola zbog neprijatnog zvuka(kao sto sam naveo probijanja). . moja najtoplija preporuka zaobidji te ga u sirokom luku!
Odgovor na negativnu ocenu: 22.04. sam navedene zvucnike uredno zapakovao i poslao Zoranu 24.04 sam mu poslao sms kada sam ga pitao da li su zvucnici stigli i da li je sa njima sve u redu? Posto nije odovorio na sms a ni preko sajta. 27.04 sam mu dao pozitivnu ocenu jer sam smatrao sam da je sve ok posto se uopste ne javlja. 30.04 (8 dana kasnije) mi se javio, sa izgovorom kako nije mogao ranije jer nikad nema kredita(!?) mada preko sajta moze da posalje besplatno poruku, i sa primedbama kako bas navodno zuji i probija i slicno sto asolutno nije tacno! Nakon toga smo se culi telefonom i kada sam ga pitao ako zaista nesto nije bilo u redu zasto mi nije odmah na bilo koji nacin to prijavio, rekao je da mu je trebalo vremena da sve to testira (NEDELJU DANA DA SHVATI DA BAS ZUJI I PROBIJA!?!?). Da nesto nije valjalo, primetio bi to na prvo slušanje (pojacavanje basa i zvucnika) i odmah bi se javio. Zbog svega navedenog ocigledno je da se kod kupca u medjuvremenu nesto desilo sa vuferom ili šta već i ova negativna ocena apsolutno nije u redu i nema nikakvu težinu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.