Sasa

Opovo

Član od: 21.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

NE PREPORUČUJEM saradnju sa njim. Poslao mi je neoriginalne slušalice koje imaju loš zvuk i konstantan šum koji jako ometa komunikaciju. U originalnim Samsung AKG slušalicama šuma nikada nema. Znam jer ih koristim već 10 godina. Ponudila sam da ih vratim i da dobijem novac nazad. Postavio je svoje uslove koji nisu fer - ja da platim obe poštarine, a novac da dobijem kada on utvrdi da sam mu poslala ono što je on meni. Dupla poštarina iznosi polovinu cene slušalica. Nije želeo da podelimo troškove poštarine. Moje poverenje u njega kao prodavca i u tačnost oglasa je iznevereno. Dakle, poverenje mora da ima samo kupac, prodavac ne. Tek sam danas, nažalost, videla da je isto prošao još jedan člank KP portala.
Profil koji je namesten da bi ostavio negativnu ocenu... Paket nije podignut, ali se zato ucenjuje i daje negativna ocena. Za sve ovo posedujem komoletnu istoriju poruka. Strasno cime se ljudi bave.

Mobilni telefoni > Sony

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi neispravan telefon kriv kao kifla, laze da nije bio kriv kad ga je poslao, jedva mi vrati moj telefon i to zakljucan a bio je sim free, sad treba 30-35e da dam za otkljucavanje, a ja mu otkljucam njegov telefon i nista mu nenaplatim, I PONOVO STAVIO TELEFON NA OGLAS I NAPISAO DA JE KAO NOV A TELEFON NEVIDJENI KRS, NEGATIVNA OCENA KAO KUCA DA SE NEBI NEKO UPECAO KAO JA
Telefon koji sam ti posalo nije bio kriv. Xperiu koji si mi ti poslao bila je zakljucana na pitaj koju mrezu. Pare koje sam ti doplatio nisi mi vratio(30evra). Za sve ovo imam poruke koje mogu slikati i pokazati,a moj telefon koji je vracen je sam vidljivim ostecenjima. Ako neko zeli mogu sve poruke slikati i poslati kao dokaz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.