Sasa

Zrenjanin

Član od: 31.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opis predemeta piše ispravne makaze, neznam kako? kupio, dobio i uključio a motor varniči, odmah kontaktirao prodavca, dobijam informaciju da odnesem kod nekog majstora da zamenim četkice, nisam hteo da se bakćem i vratio makaze prodavcu gde sam platio dve poštarine i dva slanja novca, još sam mu smanjio ukupan iznos da čovek nije na gubitku a meni puče hiljadarka po džepu kako se nisam nadao. Član nije za dogovor i razumevanje ako i vi želite da tako prođete kao ja onda. .. Negativna ocena kao vrata.
Masina ne varnici u radu,ko zna koliko je radio ja sa njom i sta je radio sa njom 20 dana nakon sto sam mu prodao tek onda se javio. Lepo sam mu rekao da odnese kod elektricara i pogleda sta je,ko zna sta je radio sa njome. Posto je kukao ja mu kazem vrati je,ja ti vratim novac i to je to. Sad vidim da me i negativno ocenio ali na cas mu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.