Sasa

Kraljevo

Član od: 08.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispao korektan, rekao je da je telefon sve ispravno i da radi bez problema ok, narucio sam ovaj telefon vlasnik telefona mi je reko da je telefon u odlicno stanje! Naravno poslao mi je sve osim garancije koju je reko da ce poslati. .. Ali to nije sve prebacio sam muziku u telefon i probao slusalice dzek prekida ne radi kako treba prekida slusalice 10x sam probao i nece mora jace da se gurne/pritisne sto stvarno nije uredu. . Zato dajem negativnu ocenu jer mi ne odgovara na poruke. .
Dakle,telefon je u novom stanju bio, nijedna folija sa zadnje i prednje strane nije skinuta. Telefon kakav je kupljen takav je prodat. Kupac nije zeleo garanciju niti punjac. Imam tu poruku u telefonu kao dokaz. Rekao sam mu da cu biti u inostranstvu,i verovatno mi zbog toga nisu stizale poruke,koje mi je kupac slao. Garancija mu je poslata u najkracem mogucem roku,kasnila je zbog strajka Poste. Takodje imam dokaz fotografije posiljke. Dakle slusalice rade, ali treba jace da se gurnu u dzek,stvarno? Ne odgovara na poruke nakon mog interesovanja u vezi telefona da li je popravljen. Obavestio me je da ce promeniti ocenu cim nadje vremena da ga odnese na popravku. Odneo ga je i nije mogao da saceka 10 dana da bi popravili to da bi se lakse ubacivale slusalice. Do sada nisam imao nijedan problem oko prodaje sto i dokazuju moje ocene na mom kp nalogu. Molim kp tim da mi promene ocenu,jer je ovo nepostovanje kupca. Hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.