Sasa

Vranje

Član od: 21.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Baterije i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Punjac koji sam kupio je prodat kao ispravan ali sa odsecenim zicama, u pokusaju da osposobim punjac za upotrebu, prema navedenom iz oglasa montirao sam zice, nakon cega sam utvrdio da je punjac bukvalno totalno neispravan, ostecen usled pada u njemu je sve popucalo i nije ga moguce upotrebljavati bez totalne rekonstrukcije i zamene vitalnih delova, sto nije bilo moguce utvrditi bez probe i detaljnog pregleda, znaci parcijalno. Nakon reklamacije prodavac je prihvatio da vrati deo novca, medjutim kao sto sam naveo , u sledecim fazama i pokusajima da osposobim punjac, koji mi je potreban utvrdio sam da je i trafo u punjaci neispravan , sto sam takodje reklamirao prodavcu, koji ovog puta reklamaciju ne prihvata, Ja imam troskove , rad i nerviranje, a i dalje sam bez punjaca, Oprez sa ovim clanom
Vratio sam mu njegovih 1000 dinara koliko je platio meni za punjac, sto je on prihvatio i naveo da je FER, a da punjac ostane kod njega i da ga baci u otpad. Tu je prica zavrsena. Posle pet dana on je i dalje hteo da ga popravlja, pa sebi pravio dodatne troskove, koje od mene trazi da mu ih ja platim, sto ja svakako ne prihvatam. Sa ovim clanom izbeci svakakvu saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.