Sasa

Obrenovac

Član od: 15.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek laze za medalju dve nedelje cekam i nista. Nakraju se vec duze vreme i nejavlja neznam sta reci
Covece tvoj problem je sto ti nisam prodao bicikl za 50 eura, a bicikla je 300 eura nova.Moja je kupjlena pre nepunih godinu dana jos pod garancijom i da ti je poklonim za 50 eura. Sta ti znaci ova negativna, meni nista, a o tebi govori kakav si na tudjoj muci da zaradis

Antikviteti > Stari satovi | Džepni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Sat stigo neispravam, mehanizam ne radi. .. nije u skladu sa opisom. Dzaba si lepo zapakovao kad si ga poslao neispravan. . i ne odgovaras na poruke. . pozdrav sale!
Ja sam iz neznanja navio sat pre slanja, sto je dovelo do uzroka pucanja opruge, to mi je rekao stariji majstor to jest sajdzija prilikom transporta bacanja kutije u kojoj je sat plus navijen do kraja,ja se jos jednom izvinjavam i nudim troskove popravke, a opruga je oko 800 din mozda i manje.Sve u svemu posle toga imace te sat od 50 eura, mislim za te pare ce te ga preprodati.I viste meni rekli da niste preprodavac, a u stvari preprodajete satova ovde u oglasima, mi sto prodajemo ovo malo sirotinje vi iskoristavate i kupujete posto poto, evo primer moj sat sto sam prodao Džepni sat Molonija dali ste mi za njega 1300 din sto je sama mizerija, a taj sat je od mog pokojnog dede i cuvao sam ga 15 god toliko je bio u mom posedu ispravan,tacan ni sekundu nije nit kasnijo nit zurio, ja ga greskom navio pre slanja vama i opruga je pukla prilikom transporta.Da sam mogao u opste ne bih ga prodao, ali sam duzan kredit banci i svaki dinar mi je znacio, ako uplatim ratu banci traba deci za hranu, a vi iskoristavate takve slucajeve i spustate cene i ovaj pre tebe sto mi je dao negativnu ocenu dobijo je masku Kemppi za zavarivanje za 4000 dinara ,a maska kosta 54.000 uz upustvo covek nije znao da stavi prvo zastitno staklo na ko0jem je tac,a potom kao i ti okrivio mene, a kupili ste stvari ne dublo jeftinije nego desetoduplo.Kako vas nij sramota pa postoji neka visa sila, recimo bog koji gleda kako zaradjujete na nasoj imovini koja se prenosi s kolena na koleno tako je moj sat prenosen, i vi sad kazete neispravan, pa i da je pukla ta opruga vas je sat sa poprevkom i meni sto ste platili izasao ukupno 2000 din Džepni sat Molonija 18rubina i cini mi se da je gravura od srebra preko 50 godina star bez i jedne ogrebotine.Sramota bog gleda sve...

Alati i oruđa > Alati za zavarivanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je dogovorenu masku ali bez foto grej stakla isti dan me odvukao 50 km da se nadjemo normalno nije se pojavio niti se javio , sledeci dan mi je navodno poslao staklo koje normalno do mene nije stiglo na tel. se nejavlja cudo od coveka . Isterao mi je 5000 din iz dzepa masku mogu u djubre da bacim jedan ogroman minus —— sa moje strane i pazite se ovog clana! !!
Masku Kemppi doticni godpodin je kupio po ceni od 5000 dinara, a realna cena maske je 30.000 dinar.Masku je novu dobio upakovanu ali nije znao da je sklopi i na mesto postavi foto grej staklo, i tako me zivkao svakih pet minuta kako se sklapi, a imao je i upustvo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.