SASA

Kragujevac

Član od: 06.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam od ovog prodavca 16 strafova za alu felne. Poslao mi je razlicite srafove 4 komada za kljuc 19 a 12 komada za kljuc 17, a isto mi nije naglasio pre slanja. Na primedbe ne odgovara. Sami procenite da li cete saradjivati sa takvim prodavcem.
nemma komentar za takve gluposti uopste nije bilo reci o kljucu vec o koraku srafa kljuc nije pomeno ja mogu d aplatim 2000 din posalji a to sto on nema kljuc za stafe nije moj problem nek kupi dobio je slike rpe slanja da mu nije orgovaralo vratio bi a ne lupetao gluposti ,,,sve je vise ovakvih sitnih ljudi

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Kupio sam tastaturu za koju je tvrdio da je u DOBROM STANJU. Ako je ovo dobro stanje onda je moja, malo je reci, savrsenom! Par tastera nema slova i vidi se da je izrabljena do maksimuma! Izgleda kao da je doticni gospodin, u zelji da izgleda cisto i novo, premazao necim masnim ili pak nekim voskolm ili slicno. Katastrofa! !! Ne preporucujem kupovinu od ovoga tipa!
Nemoj da zezas. Sta kazes nema slova a? Pa sta ce ti slova, ---obrisao admin-----? Muka mi je od ovakve konkurencije koja nema posla pa ne zna sta ce od dosade pa se igra po netu!! --------obrisao admin------------------- Pozdrav prijatelju i ako ti se to stvarno dogodilo (sto cisto sumnjam), ta cudna natprirodna pojava nije potekla od nas!!! Hvala na paznji!!!!!!!

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Kupio sam 10 tastatura i 10 miševa za računar. Miševi su ok. Tastature su veliki problem: Iscepane kutije, Na svakoj tastaturi zaglevljeno dugme "enter" i "space" 4 Tastature od 10 imaju fizička ostećenja, polomljene plastike i sl. Nemoguće je da je od transporta, jer su bile odlicno upakovane, i sve su razbijene na razlicitim mestima, a bile su lepo spakovane u nizu. Da je upušten paket ostetile bi se sve na istom mestu, na mestu pada, a ne na raznim stranama. Član kaze da ce sledeci put ako kupim nesto poslati dve, nepada mi napamet da kupujem opet nesto polomljeno, trebao je kontrolisati sta salje, bez obzira sto je novo. I ja prodajem na netu i to u ogromnim količinama, i bez pogovora uvažim reklamaciju. Garancija na prodatu robu je danas ZAKONKA OBAVEZA!
'ajde, kad vec odgovaram ovom moronu gore, da odgovorim i Vama! Gospodine, tastature koje smo Vam mi poslali su, u trenutku slanja od Nas, bile potpuno ispravne, kao i misevi! Tako da, ako se nesto u transportu desilo, mi za to ne odgovaramo! Obratite se sluzbi koja vam je tastature dopremila! Hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.