Sasa

Beograd | Zemun

Član od: 19.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Alati i materijali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Stigla su sita ali trebalo je da proverite ceo spisak koji sam poslao. To mi je bilo bitno. U setu se ne nalaze dva sita. Da ste sve proverili i dosli do istog zakljucka, ne bih kupio taj set. Pored toga, ima ih 109. Nedostaje jedan. Mozda je taj jedan od ona dva. Trebalo je sve to da proverite. Toliko.
Gospodin jeste dao spisak sita koji mi trebaju.ali brzom proverm smo utvrdili da postoje par sita koje trazi sa spiska.I slozio se da mu posaljem.Sto se tice da ima 99 komada umeto 100 mozda je doslo do greske u brojnju kod mene ili njega. Mada sam 2x prebrijao pre slanja i bilo je sve ok.Gospodin nije zahtevao da vrati paket tako da mislim da je sve ok.Eventualno mozda fali jedno sito a i to je pod znakom pitanja.greske se desavaju.Mogli smo sve da resimo ali ima nas raznih.U svakom slucaju pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.