sasas

Vranje

Član od: 19.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac za izbegavanje! Prodao robu koja ne odgovara opisu i ne želi da vrati novac! Evo kako ga je u prepisci opisao: ". .. .slike možda jesu malo mutne pa se ne vidi najbolje. .. Fotoaparat jeste ispravan, i izgleda kao da je raspakovan malopre. . .. Mišljenja sam da aparat nikada pre nije ni korišten. .. .Uostalom, budete li ga kupili, i nađete da nešto od navedenog nije tačno, slobodni ste vratiti ga, a ja ću Vama vratiti novac" Aparat je veoma upotrebljavan. Oguljena gornja ivica po celom obimu, napuklo kućište ispod objektiva. Ako tako izgleda kao nov i neupotrebljavan aparat onda svaka čast! Naravno nema nameru da održi gore navedenu izjavu o vraćanju. Aparat sam mu vratio o svom trošku čisto da se podseti šta znači novo i neupotrebljavano.
Aparat,iskreno,nije bio u mint stanju što je moja greška pri postavci oglasa.Ali zaneo se malo više u opisu. Sa druge strane,ja jesam rekao da je aparat potpuno ispravan(funkcije aparata,objektiva,tražila,i sl. za šta me je i pitao kupac)što je i potvrdio sam kupac. Obzirom da se,iz njemu poznatog razloga,fotoaparat nije dopao,a to je probao pokriti izjavama da je oguljena ivica aparata(vidljivo dobrim naočarama ili pod lupom),zatim oguljenom gajkom za kaiš, i još nekim navodima koji nemaju veze sa funkcionisanjem aparata. Problem nikada nije bio u novcu,niti će kada je u pitanju opravdana reklamacija.Smatram da toga u ovom slučaju nema. Zbog toga mu novac nisam hteo vratiti,na šta mi je gospodin,iako sam rekao da to ne radi,vratio fotoaparat. Isti ću probati da vratim kupcu,a ukoliko ga ne bude hteo,i isti mi bude vraćen,fotoaparat ću pokloniti nekome ko će znati da ga ceni,uz napomenu da je to poklon od gospodina Vladimira.ena i iskustvo,biti nauk da na dalje ne dealjišem mnogo o predmetima koje prodajem,već da,poput većine drugih prodavaca,kratko i telegrafski dam naznake o predmetu koji prodajem,a sve iz razloga da,pre svega,sebi ne bih stvarao probleme slične ovome. Meni će ova oc
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.