sasasavio

Šabac

Član od: 26.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu prodavac nije naveo da je jedna razlicita felna, cak i nijeobjavio slike navedenog predmeta, vec su slikane sa gumama tako da se samo vidi gaziste gume i na posledje dve slike se vidi pola felne. Rekoa je da su extra, niau ostecene, cak mu je i vulkanizer nudio da otkuli koliko su dobre. Poslao je felnez stigle su, kada sam otvorio jedna je bila razlicita skroz, nije ni pribliznog izgleda kao ostale tri, i jedna je po ivici izubijana. Poslao sam mu poruke, kaze da on nije primetio da su razlicite jer su bile ratkapne, a tu ivicu je stetio vulkanizer. Pa kako vulkanizer moze da osteti? Jedino da je bio cekicem ili macolom. Predlozio sam da vratim felne, kaze na putu je, da bi posle rekaoda nece da izvrsi povrat ni postom ni licno da mu donesem. Sve imam dokumentovano, snimljeno. . Kako ih je prodao tako ce mu pristati novac! !! . . Clan je drzak, bezobrazan.  Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! !   P A Z I T E    S E.
Nikada se nikom nisam pravdao pa necu ni ovoga puta,tacno je da su 3 iste a cetvrta za nijansu drugacija ali namera za prevaru nije postojala,stojim iza toga.Jedini je problem u celoj prici sto preprodavac ne moze da zaradi koliko je planirao na preprodaji istih a ja sam mu ih dao u pola cene misleci da mu trebaju za njegov auto pa da ga posluze kao i mene sto su skoro 3 godine,da su toliki krs i izubijane ne bi bile i balansirane i naduvane toliko vremena od kako se ne koriste jer su deemontirane na dan slanja.Uostaom sta reci za coveka koji od 40 ocena ima 3 negativne a meni na 50 pozitivnih daje prvu negativnu i to ne zato sto je roba krs nego sto nece zaraditi koliko je planirao.Te moje "lose,razlicite i izubijane" felne prodaje u svojim oglasima sa sledecim tekstom "Celicnane felne za reno clio 4 komada u odlicnom stanju. Tri su iste, a jedna je od clia story ali nema razlike isti je promer rupa i broj. .."To je tekst njegovog oglasa za iste te felne koje preko noci postase odlicne i znatno skuplje,ali covek je naglasio u oglasu a ja nisam.Zato ja imam negativnu,da nije smesno bilo bi zalosno,necu mu cak ni negativnu dati,bice mu mnogo,postenjacina je to...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.