Sasha R

Leskovac

Član od: 12.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Svaka cast na ovim pozitivnim ocenama ali u mom slucaju nije bilo tako. . Da napomenem samo da mi je ovo prva negativna ocena koju dajem u zivotu, da ne bude da sam neki sto mu je dosadno pa smara ljude, ocenjuje i komentarise. . Najnormalnije sam coveku poslao podatke da mi posalje telefon, zavlacio me dve nedelje, lagao i nije se javljao na telefon, uz izgovor da radi kao taksista od 6 do 15h svaki dan. . Sve i da je astronaut i da vozi svemirski brod mogao je da stigne u Postu do 19h na 3 minuta i da posalje, na kraju krajeva mogao je nekom da napise na papir taj odnese ili saceka kurira i resena stvar za par minuta. U svakom slucaju iz mog ugla neozbiljno, neodgovorno i nesavesno ljudsko ponasanje. Srdacan pozdrav !
Coveku je upravo dosadno i smara ljude. Dobio sam preko 20 poziva, ometao me u poslu, nema razumevanja i to je to. Ocene govore sve.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.