Sasha

Subotica

Član od: 02.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon sam dobio sa polomljenim ekranom! Ne odgovara opisu kao sto je navedeno u oglasu. Naveo je da je telefon bez tackice. Kad sam otvorio paket kad se nisam sligirao kompletno polomljen ekran! Pozvao ga da mu saopstim i da mi to refundira na sta se i on frapirao da ne moze da veruje. Rekao je da ce da ode do poste i da vidi sa njima. Predlozio mu da mi vrati novac inace cu da prijavim na sta mi je rekao javicu ti. Ja ga zovem na jedan broj ne javlja se na drugi broj ne javlja se! !! Seljacke fore ali nema veze! Necu prooasti za 60e. Ali ima ko to belezi! !! Zaobidjite ga u sirokom uglu!

Muzika i instrumenti > DJ oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Cekao sam dve nedelje da sakupi novac, a pritom sam skinuo oglas da bi mi na kraju rekao da odustaje.
e prvo nismo ni trgovali da bi delio negativne,drugo rekao sam ti lepo da sam dobio sluške i da ne želim da kupujem druge stvarno sramota a to što si skinuo oglas nisam tražio da skineš i jedino što smo se dogovorili da ako skupim novac za dve nedelje ću uzeti strašno

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je bez pardona postavio lazne mere jakne koju sam pazario! Molio bih buduce kupce da se pripaze ovakvih prodavaca!
mere su bile napisane i imam ih u svesci to kako si ti merio ja ne znam treba da te je sramota spustio ti 300 dinara a ti zato što ne gledaš ili ne vidiš deliš negativne treba da se stidiš ima ljudi koji će potvrditi dal su moje mere tačne i dal ja imam nešto od tih mera ovakvom članu nije mesto a kod mene je završio

Odeća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se 700, a patike mi naplato1000 din.
gospodin je platio postarinu dalje objašnjenja nisu potrebna
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.