saska.77

Lazarevac

Član od: 26.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Perike i umeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Žena je ne korektna, kosa nije nova već korišćena u raspadu svaki pramen. bila sam prinudjena da kupim svu kosu koju prodaje jer je gramaža jako mala. nije to to uopšte. jako sam razočarana. zalud 13500 din koje sam dala. prvi paket je bio korektniji ali danas ovo što sam dobila može samo u kantu. jednom rečju zaslužuje negativnu ocenu. ne želim dalju komunikaciju dosta živaca sam potrošila za ova dva dana. negativna. i pažnja ostalim. kao spusti cenu a uvali vam krš
Zahvaljujem gospodo na lepoj saradnji, i ispostovanom dogovoru, ma koji da ste trazili od mene, kosa je iz jednog repa podeljena, kao i u prvom 8glasu navedena da je postavljena na jedan dan.. Sve pohvale za clanicu, sto ste bolji covek ka njoj, gore ce vas okarakterisati, moje srdacne preporuke da je zaobidjete u suprotnom cete biti nepravedno opisani. Sve najlepše vam zelim, s duznim postovanjem Aleksandra.

Nega i lična higijena > Kozmetika | Žene

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucila sam kosu sa slike ispod koje je navedeno da ima preko 200 pramenova duzine 28-30cm, a poslato mi je samo 20 pramenova koji su poslati kao gratis, te duzine, svi ostali pramenovi koji su mi poslati su duzine od 10 do najvise 18cm. U razgovoru preko telefona nije htela da uzme robu nazad ni da vrati pare. Krajnje neprofesionalno i bezobrazno. Mene je ovom prilikom ostetila za 3300. Ako porucujete od nje obavezno otvorite paket pre nego sto platite robu da vise nikoga ne bi prevarila. Svaka vam cast na uvaljivanju. Sto se mene tice nije za saradnju, a vi procenite.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.