Saska Cvetkovic

Smederevo

Član od: 12.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kupatilo i oprema > Slavine i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jasno poslata poruka da želimo da kupimo nastavak od 30 cm, napisano da imaju naravno, poslat nastavak od 15cm.
Da imam nastavak od 30cm - javili bi se na taj oglas no javili ste se na nastavak od 15cm-250din Nije napisano ''da imaju naravno'' jer nastavak te duzine u zivotu videla nisam vec predlazem sta mogu da ponudim za Vas problem (da spustite visinu fiksne delimano slavine), preporucujem turbo rotirajuci nastavak, sjajnu i jeftinu stvar, prilozim slike (na kojima se vidi duzina onoga sto nudim) - pristajete. Sutra dan, kazete da ste ocekivali da je duzi zanemarujuci sve ostale karakteristike proizvoda. U redu, vratite... Ocekujete od mene da snosim troskove nesporazuma. U ime Vase upornosti, pristajem da podelimo troskove. Ne odgovara Vam. Zaista ne mogu da saljem robu na probu o svom trosku

Igračke i igre > Akcione figure

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Isto kao kod par drugih losih ocena, receno da ima na stanju i da salju, a posle 4 dana kad sam pitao zasto ne stize, receno mi je da su prevideli i da tek sledece nedelje njima stize. Jedino sto nije bilo arogancije, dobio sam ok izvinjenje
Van svake pameti je dodeliti negativnu ocenu prodavcu koji Vam nije istog nit narednog dana (cetvrtak) poslao proizvod (igracku) vec Vas je obavestio da slanje odlaze (vikendom ne rade kuriri) za ponedeljak. Obzirom na kolicinu posla i artikala (oko 2500kom), mi u 99% slucajeva postignemo da sve posaljemo istog dana... ali naravno, ne moze se ugoditi bas, bas svakom, toga smo i te kako svesni... pa se uvek nadje onih skoro 1% (vidi se po ocenama i razlozima zbog kojih su date - ni jedna se ne odnosi na kvalitet proizvoda) koji ce sebi dati za pravo da negativno ocene prodavca iako ih prodavac ni na koji nacin nije ostetio.

Nega i lična higijena > Oprema za pedikir i manikir

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre nedelju dana rečeno da stiže paket! Nakon nedelju dana pitam kakvo je stanje, na šta sam kao odgovor dobio da su zaboravili da pošalju. Kraljnje neprofesionalno!
Javili ste se u subotu popodne 27.12. (vikend - nemoguce je slati vikendom a na njega se nadovezuju Novogodisnji praznici...)... prvi radni dan u Novoj godini Vam je receno da artikal nema vise na stanju (rasprodato)... niko Vam nije rekao da je zaboravio da posalje vec da artikla nema na stanju. Neprofesionalno je ocekivati da Vam za vreme praznika i (kako nama tako i kur. sluzbama) neradnih dana izadjem u susret jer je to prosto nemoguce. Neradne i praznicne dane ne provodim u magacinu (jer ni kurirske sluzbe ne rade da bi se slalo).

Igračke i igre > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Niti su stigla 3 tetrisa, niti se neko udostojio da mi javi da ga ne ocekujem
Nisu stigla 3 tetrisa, niste ni Vi jedini kupac, mnogo je posla na mnogo strana (da bi covek zaradio za kakav takav zivot) - desava se da (ziv) covek dobije adresu i zaboravi da posalje paket - ne treba ga iz tog razloga bacati lavovima vec ga podsetiti (pruziti malo razumevanja) koje Vi ocigledno niste imali..

Igračke i igre > Društvene igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispravno stiglo, arogantan odgovor sa resenjem u vidu mog dodatnog troska. .. i cena je od trenutka porucivanja do isporuke skočila. Čovek se obrukao za 800 din.
Naruceno 5 sok zvaka - kupac kaze da ne rade 3 ... Ok, neuobicajeno ogroman procenat ali zbog malih gabarita proizvoda ih moze poslati na reklamaciju obicnim pismom (80din) ili ne daj boze preporucenim (120-130din) sto kupac vidi kao svoj dodatni trosak. Tokom razgovora smo se slozili da ja nemam ni jedan moralni osnov da obavezem svog radnika da dnevno isproba 30ak sok zvaki, sok pistolja i sok olovki (ako se i desi problem a desi se jednom u 100kom - kvar je uobicajen - baterija - kupi se druga za 15din). Takav radnik se bas bas bas retko nalazi :) Sto se tice poskupljenja, zar ista nisu u ''modi'' poslednjih 6m... hleb, gorivo, struja, ogrev... ma bas sve... pa sto i sok zvake ne bi poskupele za 20% :) ''Čovek se obrukao za 800 din'' - svaka Vama cast kada ste iz celokupnog naseg razgovora to zakljucili i podelili sa svima - najvaznije je da sa mnom niste podelili reklamaciju vec ste zadrzali ''neispravne'' proizvode :)

Sport i razonoda > Zabava i sport

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio 3 seta proizvoda uz pitanje da li imaju na lageru, na šta sam dobio potrdan odgovor. Posle dva dana kad sam već očekivao dostavu i rekao deci da stiže, javljeno mi je da nemaju više tog artikla. Da nisam pitao za lager razumeo bi. ..
Poštovani, roba je vansezonska. Nisam zelela da Vam objašnjavam da mi dan treba do magacina da dodjem i posaljem, ubedjena da ih ima (ako ne u magacinu - u veleprodaji sigurno), medjutim nije ih bilo. Izvinila sam se i ponudila kvalitetnije po višoj ili lošije po nižoj sličnoj ceni i odmah obrisala oglas kad sam Vam pisala. Razumem razocarenje, ali smatram da ne zaslužujem negativnu ocenu zbog ovoga, jer Vas nisam oštetila ni na koji način.

Uređenje kuće > Sveće, svećnjaci i fenjeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stiglo polomljeno, nije bilo zamene
Nasa prepiska ide KP-u na razmatranje pa ce oni videti da li mi nismo zeleli da izadjemo u susret ili ste Vi prebrzo odreagovali (na svoju ruku). Da ne pricam o psovanju I vredjanju samo zato sto je drveni svecnjak/klupica dosla polomljena iako (uverili ste se) je bila zapakovana sto stiroporom sto pucketavom folijom sto kartonom.

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo: Je to da se jedna osoba sa ovog naloga se dopisivala sa mnom, a sasvim druga osoba mi je poslala Smart Box. Na sta je doticna rekla da ih je vise i da zato nije ona poslala uredjaj, a ja koliko znam, po pravilu, kad se oglas izbaci na nalog sa tim imenom i prezimenom, ista osoba treba i da salje jer je odgovorna za taj oglas. Drugo: Uredjaj kad je stigao deo kutije, to jest rub gde se otvara kutija, to jest jezicak je bio pocepan, sto znaci da je neko nasilno otvorio kutiju. A ona kaze, da se to desilo prilikom transporta. Da, bas na mestu gde se otvara kutija sa leve i desne strane jezicka, gde nije pocepano je isto uradjeno prilikom transporta. Mislim, smesna su opravdanja. Trece: Prilikom ukljucivanja uredjaja sam shvatila da je uredjaj vec bio ukljucen, jer nije bilo mogucnosti, kao po pravilu da kad se kupi novi uredjaj izbaci mogucnost za odabir gde se pre svega odabere Zemlja, zatim Mesto, Vreme i Datum kao i podesavanje WiFi mreze, ja sam imala 3 razlicita Smart Box uredjaja , a jedan od njih je bio iste marke i karakteristika kao i ovaj i kad sam imala takav, prilikom ukljucivanja prvi put, se videlo da je uredjaj nekoriscen , za razliku od ovog i zato ovaj clan ne moze da mi soli pamet nelogicnim uveravanjima. Cetvrto: Uredjaj ponekad secka i na sekundu izbaci crnu sliku na ekranu, pa se opet vrati na normalno. Peto: Uredjaj nema Bloototh , a svaki od Smart Box uredjaja to ima. I sesto: Tasteri za pojacavanje i smanjivanje zvuka na daljinskom upravljacu ne rade uopste. Ja nisam osoba koja daje negativne ocene, ali kad neko pogresi i ne prizna, nego se jos i raspravlja, onda mogu bez razmisljanja da dam negativnu, a razlozi stoje u ovom opisu texta prilikom oceniivanja. Smatram, da ako izbacimo neki oglas, da to bude onako kako jeste i da svaki uredjaj ili predmet bude isti i u istom stanju kao i u opisu oglasa, a u ovome to nije bilo tako.
Smatram da bi bilo realno da se navede da je prodavac ponudio povrat novca u startu ako niste zadovoljni ili smatrate da uredjaj mora na reklamaciju kad ste vec sve naveli do detalja. Na kraju, zbog cega je negativna ocena? Zato sto niste ni odgovorili na povrat? Ili zato sto se moje ime i prezime razlikuje od imena i prezimena posiljaoca? Ili sto je kutija na rubovima otvorena? Ili sto na pocetku ne izlazi podesavanje datuma/vremena? Ili sto secka?? Kad budete odlucili obavestite me jer sam kao prodavac korektno ponudila povrat i smatram da je negativna ocena nepravedno data isto koliko Vi smatrate da ste u pravu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.