sasko

Niš

Član od: 25.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je Nokiu c5 navodno SIM FREE, a telefon bio zaključan na Telenor. Takođe je rekao da je telefon u savršenom stanju, da je faktički nov, a na njemu zapravo ne radi ni kamera, a i tastatura je u katastrofalnom stanju. Kada sam ga pozvao da pitam zašto je poslao pokvaren telefon, nije se javljao ceo dan. Uglavnom, lik je prijavljen je policiji i KP. Bežite od njega kao djavo od krsta, ko je s njim saradjivao, ni pakao mu neće tesko pasti.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od prodavca dobijena informacija da ploca na uredjaju radi, ali nigde nije napomenuo da na ploci ne radi punjenje i da je popravka neisplativa. Na sve to, kada sam probao da ga kontaktiram na KP, posto nismo komunicirali putem telefona, imam sta i da vidim. Gospodin me blokirao. Prodali ste se za 3000, nemam reci.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.