Sava

Subotica

Član od: 17.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa covekom da do nedelje sacuva telefon i da ce mi jedan prijatelj kupiti telefon a covek se ne javlja, posle nekoliko zvonjenja iskljuci i upali telefon!
Decko ocigledno ne razume termin iskrslo mi je nesto...

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim korisnikom. Ne postuje dogovor. Ocigledno njegovo ''dogovoreno'' znaci suprotno. Lepo sam mu rekao da mi je veoma bitno da telefon posalje u ponedeljak da bi mi stigao u utorak. Rekao sam mu da javi kad posalje. Cekao sam ga celog dana na kraju sam mu poslao poruku da li je poslao. Njegov odgovor je bio da nije jer je primetio da ne radi fokus na kameri a ja mu lepo rekao da mi telefon treba zbog ekrana kakve veze ima kamera sa tim nije mi jasno. Cak i da ne radi kamera ma i obe kamere da ne rade nebitno mi je. Totalno glupi izgovori. Napravio mi je samo bzv problem mogao sam na drugom mestu naci ovako sad moram da platim duplo vise da bih ispostovao coveka jer ja postujem dogovoreno za razliku od ovog deteta.
Vozi i spustaj nekom drugom cenu za 5e
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.