Saxon

Pirot

Član od: 12.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost, na pitanja koja sam postavila sam dobila odgovor koji je bio dobar po mene i bila sam zadovoljna mada kada mi je parfem stigao shvatila sam da to nije ni pola dogovorenog i objašnjenog. Novac je otišao u nedogled nažalost na moj račun.
Kupac nije trebao davati ishitreno negativnu ocenu a da me predhodno nije kontaktirao da resimo problem. Ako je u bilo kom pogledu bio nezadovoljan i zeleo da reklamira parfem mogao je da mi se javi porukom na KP i da to resimo pozitivno za obe strane. Ne bi bilo nikakvih problema da vratim novac a ona meni parfem, troskove postarine bi ja platio.Izgleda da je samo bio nesporazum. Uvek sam za dogovor i saradnju, ali kao u svuda desavaju se nesuglasice, samo treba kontakt i dogovor, nevolim kada su kupci nezadovoljni ili da ja kao kupac budem nezadovoljan, a takodje ne zelim da imam i negativne ocene ako za to nema potrebe. Ja iskljucivo dajem negativne ocene kada se iscrpe svi pokusaji da se ostvari saradnja, kazem samo je kupac trebao da me kontaktira i sve bi bilo reseno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.