Sebastian Beka

Pančevo

Član od: 25.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je ovu graficku kao 100% ispravnu, a kad sam je dobio imao sam sta da vidim kompletno PRZENA, kopano lemilicom po cipovima, a 6 od 10 srafova koji drze ventilator sa turbinom nedostaje. Graficka je neispravna sa simptomima kao i ove ostale koje prodaje kao neispravne. Prilikom kontakta tvrdi da je laik za tehniku i da nije nista primetio i ne zeli fer saradnju-dogovor. Molim sve clanove i naredne kupce da dobro razmisle pre nego sto nesto trguju sa ovim NEODGOVORNIM clanom, kome je ocigledno ponestalo ispravne tehnike pa je poceo istu da KRPI i prodaje kao ispravnu, inace pozitivne ocene je prikupio kao kupac (62), verovatno neispravne tehnike, koju zatim KRPI i prodaje kao ispravnu po principu DRZI BURE VODU. .. i dok dobije pozitivnu ocenu.
Eto meni prve negativne ocene... Od clana koji je dobio ispravnu graficku koju ne znam kako je uspeo da osteti i pokvari. Graficku nisam dirao, mada to ne vredi njemu objasnjavati. Na moju ponudu da mu platim pola iznosa od vrednosti nazad nije prihvatio. Dalje me ne zanima da se raspravljam. Predmete koje prodajem testiram, najvise volim kad kupac dodje vidi, proba sve. A to da li kuriri igraju fudbal sa paketima ili ste moju grafiku spojili na lose napajanje ili tako nesto ne planiram da se obazirem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.