SecondGear

Kragujevac

Član od: 18.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Sijalice | Xenon

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio Xenon set H7 koji mu je uredno poslat, sutradan salje poruku da set nije Ok odnosno da jedna sijalica treperi i da su razlicite boje dogovaramo se da mu posaljem drugi set, a on taj da vrati. Javljam mu da je drugi set poslat i dobijam poruku od njega da je i on poslao meni paket i tu se nasa komunikacija zavrsava. Proslo je 7 dana od tada covek je set uredno podigao(video sam po broju posiljke u posti), set koji je trebao da vrati je jednostavno "ispario" kao i on jer sam mu slao poruke na Viber, KP, putem obicne poruke da mi posalje broj posiljke, zvao ga i nista na kraju. Mene je prevario za sitne pare daleko da cu propasti zbog toga , a drugi neka dobro obrate paznju sa kim saradjuju!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovor nije ispostovao, odbio sam vise potencijalnih kupaca, zato sto sam sacekao dan kada je trebao doci po robu, i pored toga pustio sam poruku da li uzima, potvrdio je i rekao da ce me pozvati za pola sata, od tada je proslo vise od sest sati. nije korektno.
Ovo sad on mene kaznjava sto sam odustao od njegovih guma i felni. Krajnje je vreme da #Kupujemprodajem promeni politiku ocenjivanja kada su ovakvi prodavci u pitanju! Te price da je satro odbijao potencijalne kupce, to neka ostavi, da se ne lazemo! Nisam te prevario nikako, nije bilo konacnog dogovora! Nisi mi ih slao, nisu se vracale NISTA! To sto nisam hteo to je moja licna stvar i moje pravo. Nasao sam druge, bolje, povoljnije, MOJ IZBOR ZA MOJE PARE! Samo sat vremena nakon ove negativne ocene dobijam pozitivnu koju mozete videti pod nazivom "FELNE" . Pozdrav

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Sony | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovorno. Trazio da mu izadjem u susret i spustim cenu zbog malo vece postarine a zatim po dolasku kurira odbio paket i rekao da nije nista narucio. Pozz
Neka admini provere poruke, covek mi se javio sa pitanjem zasto ne preuzimam paket i ne odgovaram na Viber. Nisam narucio paket. Ponude i samu kupoprodaju dogovaram iskljucivo preko KP poruka, i to admini mogu proveriti. I bavim se iskljucivo Apple uredjajima sto se moze videti po mojim ocenama. Ne znam stvarno cemu ovo. Nadam se da ce admiini resiti ovu zabunu.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac me držao u neizvesnosti 5 dana za telefon Ajfon 5 da bi ga na kraju rezervisao a on navodno izvršio uplatu narednog dana koju mi je navodno potvrdio, međutim uplate nije ni bilo uopšte već čista LAŽ KUPCA. .ostalo je misterija zbog čega je tražio pomenuti telefon kontatktirao, lagao da hoće isti i koji je krajnji cilj svega ovoga a to je MINUS. .. Ne preporučujem ga ostalim potencijalnim kupcima ili prodavcima. Pružio sam mu šansu da se nakon nekoliko dana javi slao mu poruke i preko vibera i KP ali ništa. .Nestao je čovek. .. na MOJU žalost ovo moram da uradim zbog drugih SORY. .I mene nije niko žalio što nisam bio kriv a dobio negativnu ocenu. .da si ISKREN potvrdio bih ovu priču. .. .Izvinjavam se svim kupcima koji su želeli ovaj telefon i nudili mi razne kombinacije čak i novac što sam ih sve odbio zbog ovog kupca koji se predstavio kao SAŠA. ..
Ne preporucujete me ostalim clanovima? Ma druze i sa jednom negativnom se živi. Kad si već ovoliko napisao sto nisi nastavio još malo i rekao da si ti mene zavlacio 3 dana na foru "ako ovaj ne uzme tvoj je" bas me zanima da li ste i njima dali negativnu ocenu i tako 3 puta dok je u međuvremenu bilo samo predloga kako bi i na koji način izvrsili kupovinu. I ne verujem bas da su vam zbog mene propale mnoge šanse da u bg-u ne uvaljate iphone 5 za 12 hiljada kome je samo flet ekrana bio pohaban zbog mene koji živim na Kosovu. Nemam obavezu da vam odgovorim Nisam potvrdio ni uplatu a ni konacan dogovor jer sam čekao nekog vašeg kupca da se odluci i onda sam nasao drugi, dogovorio se za 10 minuta i kao sto vidite ispod vaše ocene sve je proslo u najboljem redu. Šta bi bilo da je taj kupio telefon, da li bi ja vama trebao dati negativnu?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.