Secret Lab

Novi Pazar

Član od: 28.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Novčanici

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon dogovorene porudzbine i razmene podataka, prodavac tek nakon 4 - tog dana javlja kako uopste nema taj artikal. Jako neozbiljno.
Stvarno nemam komentara za ovog člana prvo svake godine pred praznike su nam guzve i svi hoce istog momenta robu ko da sam super market ovog gospodina smo trazili na viber i wats up ali ga nigde nema on tvrdi da ima hteli smo da mu posaljemo foto novčanika koji imamo .Ja mu.objasnjavam porukom posto se na telefon ne javlja on nas blokira e pa sta da se radi nekima nikad udovoljit ma koliko se trudili ali oni su na srecu malobrojni i vecina ljudi je dobrodusna i prasta nam greske kojih sigurno ima.

Asesoari > Muškarci | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon što sam naručio torbicu rečeno mi je nekoliko puta da je poslata, kako će se proveriti šta je sa njom. .. Čak mi je davan i nepostojeći brok pošiljke uz izgovor kako je poslato.
E da ja obrazlozim sta je u pitanju mi smo poslali dotičnome koji navodi da radi u posti torbu ali uputnicu nisam imao jer mi robu predajemo i ne cekamo uputnice vec ih uzimamo sutra dan i sve sam uputnice podigao osim njegove.Ne znam kako ali meni se torba nije vratila i da nebi gubio vreme oko te torbice ja sam to prežalio torbu smo sigurno poslali jer zapisujemo pakete koje predajemo ali smo svesni da ovakav vid predaje paketa ima mane i po nas stete nikako po korisniku nasih usluga mi smo to dotičnom objasnili ali avaj sta bi bilo da je on oštecen mozete zamisliti a sto se tice da smo mu davali kod posiljke to mada nerado mogu reci da .... tj izmislja

Asesoari > Muškarci | Kaiševi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kaiš naručen 26.12.2019, a stigao tek 8.1.2020. Između toga poslodavac ne odgovara na pozive i poruke. Posle više pokušaja stupanja u kontakt prvo kaže da je sve poslato i da čekam da stigne. Zatim posle još 2 dana bez pošiljke ponovo zovem i gospodin kaže da je ipak zaboravio da pošalje proizvod. Na dan gore naznačenog datuma stiže mi POGREŠAN kaiš uz obrazloženje da je kaiš sličan i razlika minimalna i da vratim ako mi ne odgovara. Nažalost moram da dam negativnu ocenu jer mislim da za ovako veliki nalog sa 200+ pozitivnih ocena je krajnje nekorektno.
Zbog velikog broja narudzbi neke kupce smo izostavili slucajno ovoj gospodji smo to objasnili i rekla je da joj ipak pošaljemo posto nas vise to radi mi saljemo foto narudzbe osobi koja pakuje i ona nije primetila razliku .Gospodji smo rekli da vrati kais i u otkupu stavi i cenu postarine .Kais je zadržala i dala nam ovu ocenu sa pravom. Eto to je nase obrazlozenje i cela istina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.