selimir jevtic 0637712344

Surčin

Član od: 25.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U petak sam kontaktirao prodavca i pitao ga za zadnju cenu brusilice na sta je on odgovorio da nema racuna da spusti cenu i da ce on u ponedaljak doneti brusilicu do Vidikovca jer je tamo zaposlen da se ja ne bih izlagao vecem trosku dolazeci u Surcin. U Ponedeljak me je zvao da dodjem po brusilicu sto sam ja i ucinio ali tamo me je zatekla neka druga brusilica o kojoj nije ni bilo reci. Na sta je on rekao da je navodno greskom stavio u gepek i da bih mogao i tu da kupim 'sta ima veze'. Na tu brusilicu sam cekao 3 dana da ne bih se izlagao trosku puta do Surcina na njegov zahtev i da ne bih prekrsio postignuti dogovor medjutim trosak nisam izbegao zbog neozbiljnosti prodavca a dogovor nije ispostovan bez obzira sto sam bio veran dogovorenom ne zeleci da brusilicu kupim od nekog drugog prodavca. Na to sve on me je blokirao na Kp da ne bih mogao da mu sugerisem na njegovu gresku i ne ispostovan dogovor, moje vreme kao i bespotrebne troskove goriva do Vidikovca. Zao mi je sto ovako ocenjujem doticnog ali ovom ocenom cu ustedeti novac i vreme nekom buducem kupcu da obrati paznju na komunikaciju sa ovim prodavcem.
Covek je totalno nekorektan greskom sam mu poneo drugu brusilicu video je da je greska izvinuo sam mu se i obećao da ću mu odmah doneti drugu koju sam trebao da mu donesem bio je totalno neprijatan i nije pristao na bilo kakvu saradnju.Moja je greska sto sam mu poneo brusilicu trebao sam da ga pustim da napravi trosak puta i da dodje i uzme sam brusilicu.KRAJNJE NEKOREKTNO OD OVAKVOG KUPCA I TREBA IZBJEGAVATI TRGOVINU SA TAKVIM KUPCIMA.POZITIVNE OCENE GOVORE O MENI KAO PRODAVCU I ZALOSNO JE STO MOZE DA VAM NEGATIVNU OCENU MOZE DA DA BILO KO ZA BILO STA

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaista skroz nefer i nekorektan odnos. Javio se da je zainteresovan, ponudio cenu a onda se nije zeleo pojaviti da predmet preuzme i prestao da odgovara na poruke. Moja prva negativna ocena nekome ali zaista skroz nekorektan odnos!
nije tacno to sto si napisao jednostavno je ispao nesporazum zvao si me u vreme radnog vremena prethodno se nisi najavio da dolazis tako da se nismo videli bio sam u cudu kad si mi dao negativnu ocenu krajnje ne fer ponasanje od tebe
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.