Semi

Trstenik

Član od: 15.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne odhovaraju predmeti sa Slika iz oglasa. Poslato izlupano sve I pokrivljeno. AJ sto je ne ispravni , nego je I fizicki unisteno. Katastrofa . Postovani clanovi , cuvajte se I zaobilazite ovog a u sirokom luku. Kao auto da je presqo preko satova. Zali Boze , Kako radis Tako ce da ti I Bude .
Satovi nisu bili izlupani niti se razbili u prevozu naglasio sam u opisu da su razbijeni I da moze dase koristi za delove I da je na jednom ispravan mehanizam. Covek ocekuje za 3 hiljade dinara dva kaminska sata jos damu budu novi .ocenio me a niti mi se javio dami kaze u cemu je problem .

Antikviteti > Stari satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

4 dana me prolongira da mi posalje sat i ako sam mu uplatila 2000 dinara na racun, kad god zovem u nekoj je guzvi u nekom je poslu! !!!! ! Hocu svoj novac nazad! !!
Sram vas bilo .kako mozete da lazete .kao prvo niste uplatili nikakav novac .niti smo se dogovarali u vezi sata .totalna laz nema sta .kazete da vas 4 dana lazem a pre dva dana sam postavio oglas daleko bilo kakvih sve ljudi ima na ovome svetu .

Antikviteti > Stari satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

trazi pare unapred , nikako nemojte da poslujete sa njim! Rekao je da mi je poslao satove, posle kad smo se culi kaze da je poslao nekom drugom za manji novac nego sto smo mi napravili dogovor. .. Ocigledno nije ni imao satove, samo je bila poenta da mu se uplati novac unapred. .. U porukama se jasno vidi kako kaze ''poslao sam vam satove'' pa kasnije poslao sam al dragutinu za manji novac. Uzas
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.