Senad Viber/poziv sms...

Kragujevac

Član od: 07.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

komunikacija je protekla jako lose zoveku sam spustio cenu za 40% i pristao na uslove sto je dao poslao paket i posle dva dana dobijam odgovor kako je prodao taj telefon i da mu deo vise nije potreban ne preporucujem saradnju sa ovim covekom izbegavati u sirokom luku. .. .. .
Brate meni je bilo potrebno tog dana ja sam te pito jesi poslao reko si mi nisam stigo sad se ljutis ja ti trazim broj posiljke ti mi ne posaljes pa sam prodo telefon jer sam imo kupca ja koliko znam da posta ne kasni 2 dana desava se da ne dolazi u tom odredjenom vreme ali da kasni 2 dana ne verujem i bilo je dogovor tvoja postarina a ne ja da platim lepo sam ti piso tvoja postarina ti si pristo budi iskren ali ipak meni nisu bili bitno 300din 500din necemo se obogatiti, nije do mene ti si mi reko slao si ali mi nije stiglo sledeci dan reko si nisam stigo da posaljem nije bilo potrebna ova negativna ocena ali jbg nema veze sve najbolje pozdrav.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik porucio artikal i sve po dogovoru da bi sutradan nakon slanja proizvoda otkazao porudzbinu iz skroz neozbiljnih i izmisljenih razloga. Izbegavati saradnju!
Niti je stiglo Paket niti su me zvali iz poste sam vidis na moje ocene saradjivao sam sa dosta ljudi nikad nisam imo probleme ali hvala na negativnu ocenu😆 sve najbolje pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.