Sergej

Zrenjanin

Član od: 28.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Bojleri za kupatilo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jos nikom nisam dala losu ocenu, ali je Nedeljko zasluzuje. Verovatno ce uslediti i kontra prica, ali neka ova losa ocena pomogne bar nekom. Nakon interesovanja za bojler koji prodajem, i zahteva za vise informacija, poslala sam dodatne fotografije, i dala i popust. Dogovor je bio da javim kada posaljem, sto i jesam, nakon sto sam ga dobro zastitila i upakovala. Poslala sam i postom koju je on trazio, Bex-om. Proslo je nedelju dana, novca nema, vesti nema. Da bih od Bex-a saznala da Nedeljko danima odbija da primi posiljku. On se napokon javlja, da nije u mogucnosti ni da preuzme posiljku jer je hitno otputovao u Indiju : ) da mu posaljem broj racuna da mi refundira troskove postarine. Da skratim pricu, nista od toga nije bilo, posiljka se vratila ostecena, a od Nedeljka su usledile najgore psovke i vredjanja. Priznao je da je posiljku video ipak (znaci nista od Indije : )), da namerno nije hteo da je preuzme jer je ostecena. Ne sporim da je mozda steta nastala usled transporta Bex-a (sto cu tek utvrditi), ali za nejavljanje, za uvrede, za najgoru mogucu komunikaciju i nekorektnost opravdanja nema. Najgore moguce iskustvo na ovom sajtu. Pozdrav svima i srecno!
Sve je sama rekla, ostecenu posiljku nisam hteo uzeti a psovke su izmisljotina ako su psovke da je dosadna onda sam je psovao. Napornije i dosadnije stvorenje nisam sreo, toliko od mene a neka mi na sve ovo da jos 10 minusa. Slikala je jedan bojler kada sam ga video u magacinu kroz samu streč foliju se jasno videlo stanje NEMA VEZE SA SLIKAMA ŠTO MI JE POSLALA. Da li je do nje ili do bexa nezanima me sreća pa nije bio upakovan u kutiju kupio bih mačka u džaku

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gume sam platio 3750 dinara sa postarinom, prvo ni opis nije tacan, gume imaju saru svega 3,2mm sto nema ni za policuju, mera guma je 185/60-15, a ne 185/50-15 kao sto pise u opisu i onda me danima vuce da ce mi ih prodati nekome i ja mu saljem poruke i samo vidim da je procitano. SRAMOTA
Gume je kupio kao iz opisa, sto se i vidi na oglasu, za cenu od 2800 dinara za par guma, ostatak je trošak koji mu je naplatio BEX. Koja bi svrha prodaje bila kada bih svakome vraćao novac jer se on predomisli? I još nadoknadio troškove kurirske službe, gume jesam prodao kao takve iz opisa, nemaju jaje itd ali jedva da prolaze zakonsku normu. Ucenama kojima se dotični kupac služio pa povrati trgovinu, danima pretio negativnom ocenom... Zato mu odgovarao nisam! U SVAKOM ŽITU KUKULJA IMA! Ko shvati pojentu shvatio je ko nije žao mi je. Ali neudovoljavam muzičke želje nekoga ko nezna lepo da pročita opis i da jasno vidi dimenziju guma na slici. Da li je negativna ocena merodavna ili nije sami prosudite!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.