Sergej

Novi Sad

Član od: 04.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupovina dogovorena, te odložena za par sati, da bi eventualno bila otkazana u zadnji trenutak, jer je kupac prodao uređaj nekom drugom u toku dana. . Neprofesionalan odnos I loša komunikacija, ne preporučujem saradnju

Mobilni telefoni > Google Pixel

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obecao da se nadjemo u podne, zavlaci me ceo dan, da bi na kraju rekao da je odustao. Ponasanje deteta od 10 godina. Izbegavajte saradnju.
Evo danas mogu javi se i trgujemo, javi se nisam rekao da odustajem.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveka zaobilaziti u SIROKOM krugu! Poslao mu laptop, ne preuzima, smislja neke price za malu decu, onda se ne javlja, i na kraju odbija da plati troskove dostave za vracen paket. IZBEGAVATI BILO KAKAV KONTAKT, A KAMOLI TRGOVINU! !!

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo paket, lagao je. Rekao je da ce preuzeti troskove postarine, ali nije platio

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene, ali s obzirom da nije ispostovao dogovor i da nije zeleo da resimo problem kao sto sam predlozio dajem negativnu ocenu. Dogovorili smo se oko cene i slanja paketa(gitare) veoma brzo i super. Medjutim kada sam posalo paket tog dana mi je rekao da ide na put i da ce njegov drug da preuzme paket. Ocekivao sam pare u subotu, ali pare nisu stigle, zvao sam ga ali se nije javljao. Ukucao sam broj posiljkee i video sam da nije preuzeo paket i da se ne javlja. U ponedeljak su me zvali iz bex-a i rekli su mi da ce se paket vratiti ako ga neko preuzme ne preuzme. Zvao sam ga i slao poruke i odgovorio mi je napokon. Napisao mi je da ne brinem i da ce regulisati to. U utorak meni se paket vraca jer ga nije preuzeo. Predlozio sam mu da mi plati postarinu od 600din i ne bi dao negativnu, ali ne odgovara i eto. Predlazem ako nesto saljete ovom clanu da vam prvo uplati novac na racun da platite ako se paket vrati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.