Serveri_PC_Tehnika

Aranđelovac

Član od: 09.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se da mu posaljem laptop kad sam mu poslao on je ladno vratio paket tako da mi je samo iz dzepa isterao 1000 dinara los covek mnogo
Lap-top ne može da se upali. Da li je do loše baterije i oštećenog (lepljenog) punjača ili je prosto pokvaren, sve jedno, ne daje znake života prikačen u struju ni preko baterije (NIJE NAVEDENO U OGLASU). Dalje, oštećenja svuda, telo, tastatura, plastika kod displeja, ruiniran fizički (NIJE NAVEDENO U OGLASU). Dalje, "miriše" na paljevinu i fekalije (NIJE NAVEDENO U OGLASU). Ne znam šta je na dnu lap-topa ali zalepljene su pretpostavljam žvake ili ne znam šta bi drugo moglo biti, možda nekome ne bi smetalo ali za mene ovakav L-T nije za ljudsku upotrebu (NIJE NAVEDENO U OGLASU). Prodavac je već jednu negativnu zaradio na isti način, predstavio je lap-top ispravnim, a kupac je dobio neispravan. Priznajem, delom je i moja greška što nisam odustao zbog postojanja te negativne ocene prodavca, ali sam baš zbog toga otvorio paket pred kurirom i odmah reklamirao/vratio paket. Nakon svega toga, ja dobijam uvredu u KP poruci (citiram: "sloneeee jedan debilski") bez da se prodavac konsultovao oko toga šta je problem (nije ni morao da pita pošto je svakako znao). Posle uvrede svaka dalja komunikacija sa prodavcem je završena, a KP timu ostavljam na volju da li ili ne to da sankcioniše. Ako im ide u prilog da imaju člana koji višestruko pogrešno opisuje proizvod i vređa članove kada ne nasednu na obmanu, nije problem, u tom slučaju ja više neću biti član KP-a. Da je prodavac naveo u oglasu stanje kakvo jeste u realnosti, ne bi došlo do problema jer ja takav "računar" ne bih ni naručivao. Ovako sreća i predostrožnost zbog negativne je pa sam pred kurirom otvorio paket odmah, probao i odmah reklamirao i vratio pošiljku. Na kraju, ja sam mu "isterao 1.000 din iz džepa"? Ubuduće predstavite stanje uređaja realno i kakvo jeste, i verujem da nećete imati problema, kao ni ja u prethodnih 20-ak transakcija ovde na KP bilo kao kupac bilo kao prodavac. Molim ubuduće sve koji sa mnom budu sarađivali da stanje uređaja predstave tačno, jer otvaram paket pred kurirom i vraćam istog trenutka ako stanje ne odgovara opisu (naravno ne cepidlačim, sitne stvari zanemarujem ali ovako krupne kao kod ovog predmeta nemoguće je zanemariti). Sreća je što nisam uplatio unapred jer obično imam naviku da uplatim prodavcu na tekući račun pre slanja imajući poverenja u ljude, ali od sada to više neću praktikovati i nikome ne preporučujem to da radi jer je danas očigledno sve više ovakvih problema.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.