Servis Plus

Bajina Bašta

Član od: 31.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Navigacije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE SARADJIVATI SA OVIN CLANOM ! !! narucio je paket i paket je krenuo da se vraca navodno je mislio da je novo a lepo u naslovu oglasa PISE Bear GPS-43 (kamion, auto, bus) (Korišćeno) svaki njegov komentar je suvisan a kad sam ga pozvao da sam poslao vec sam video o cemu se radi a evo i dokaza 10.08.2016 14:36:00 11160 Beograd 74 Prijem 10.08.2016 17:48:40 11160 Beograd 74 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema 11.08.2016 00:27:18 10200 GPC BEOGRAD - 31200 PC Užice Otprema 11.08.2016 07:14:16 31200 PC Užice - 31250 Bajina Bašta Otprema 11.08.2016 15:30:40 31250 Bajina Bašta - 31200 PC Užice Otprema 11.08.2016 19:00:04 31200 PC Užice - 10200 GPC BEOGRAD Otprema tako da sutra ocekujem gubitak 700-800 dinara ovo je inace moja prva negativna da dam nekom posle toliko godina rada jer sam za svaki dogovor. .. bolje da je rekao da se dogovorimo oko povrata dok je paket bio u Beogradu a ne ovako prvo se ne javlja pa kad sam ga zvao sa drugog broja javio se odmah uz glupe izgovore da nije bio na adresi paket bi bio u Bajnoj Basti vec je odbio isporuku kako su mi rekli u PostExpress-u posto znam ljude i saradjujem samo sa njima

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od ovog prodavca ploču za fujitsu s7110. Na moj komentar da je cena suviše jaka za neispravnu ploču odgovorio je, citiram: "Ploča je ispravna, ali konektor punjenja zato se vodi kao neispravna. " Pristao sam na dogovorenu cenu ali medjutim ploča koju je poslao je 100% neispravna. Pokušao sam de je vratim ali ubedjuje me da je bila ispravna a da moj procesor ne odgovara što naravno nije tačno jer imam isti cpu sa moje neispravne ploče i još nekoliko drugih za ovaj socket. Čekao sam par dana da vidim hoće li se odobrovoljiti da mi vrati novac a ja njemu ploču ali ništa od toga. S toga negativna ocena i savet za druge da razmisle prethodno kada budu kupovali od ovog prodavca.
Ploča je bila sa procesorom i hladjenjem sa kojim je radila i bacala sliku. Jer sam je probao pre slanja. Kupac nije zeleo procesor i hladjenje pa sam mu spustio cenu. Kad je rekao da ploča neće da upali,ponudio sam da mu posaljem procesor i hladjenje konje je bilo na ploči i tako da proba. Medjutim odbio je i hteop je novac nazad. Naravno ja ne znam jel on stručan oko pakovanja laptopa pa nisam pristao na takvu ponudu. Mozda nije bio dobar procesor,mozda nije dobro namestio konektor punjenja,mozda.....

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je kupio od mene maticnu plocu koja je perfektno radila (imam i snimak testiranja ploce pre slanja) i onda mi je prijavio da je neispravna. Prihvatio sam reklamaciju, medjutim, kada mi je dosao majstor, utvrdio je da je ploca izgorela, jer je ubacen jaci procesor koji nije predvidjen za nju. Inace, covek mi je u razgovoru rekao da je probao dual core i c2d procesor, a ploca je predvidjena za pentium 4 i pentium ht procesore. Na telefonu mi je poluplacnim glasom pricao kako se on bavi servisom i kako nikada nije imao problema do sada. Takodje, priznao je da je ploca bila odlicno upakovana i da ploci nije moglo nista da se desi, osim, kako kaze, da je pala iz aviona. Sve razgovore automatski snimam, tako da imam sve dokaze kod sebe. Kada sam pokusao da ga kontaktiram na KP nije odgovarao, a telefon mu je iskljucen. Posto se nedelju dana ne javlja na KP, od KP tima sam dobio savet da mu dam negativnu. Izbegavajte ovog clana u najsirem luku, jer je mene kostao ploce koju je svojim neznanjem unistio i novca oko postarine. Sramota, a spominje kako ima dete i da ne bi zbog deteta tako nesto uradio. Dno dna!
Bilo ko da se razume u racunare i racunarske komponente znace da Aleksandar Zivanovic nije u pravu. Ploca je stigla neispravna jer sam na nju stavljao procesaor sa iste takve ploce koja nije ispravna. A to je Intel na 2.8Ghz. Ploca podrzava procesore intelove do 3.3 GHZ. A i da je stavljen ne odgovarajuci procesor ploca nebi mogla da upali ali ne bi crkla. Toliko o ovom clanu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.