Servis Računara SM

Sremska Mitrovica

Član od: 26.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da ja gospodinu dam broj racuna i da uplati pare na njega, a ja u isto vreme da mu posaljem ram ja sam mu poslao, a pare nisam dobio! !!
Kao prvo, Aljoša je klinac od 14 godina. Dečko je prvo kao poslao, pa nije poslao, pa je tamo neko u pošto umro pa pošta ne radi...mislim daj... Na kraju je kao tata poslao, ali je tata bacio papir koji je dobio u pošti. Naravno kod za praćenje pošiljke nisam dobio, a kada sam pitao da ga dobijem rekao je ne može. Ja sam predložio da mu uplatim na račun da dobije novce brže (kao što i svima uplaćujem za manje iznose) pa on nema račun u banci, pa je onda ispalo da mama njegova da račun (koji naravno nije ni važeči, broj od 5 cifara sam dobio). Pa je mama posle 3 dana saznala koji je njen račun u banci. Kada je počeo da vrda da li je poslato ili ne, rekao sam kada dobijem kod da je poslato ja uplaćujem novce. Paket je navodno poslat u petak 13. maja, a ja sada utorak 17. maj još nisam dobio memoriju, malo čudno? Moje ocene govore da sam pre njega ispoštovao preko 50 ljudi i da nikoga nikada nisam zavrnuo a kupovao sam i po preko 1000€, a da se cicijašim za 5€ stvarno mi ne treba. Ti Aljoša pošto si me blokirao možeš slobodno da me nazoveš, ili pošalješ neki dokaz da si poslao jer meni ništa stiglo od tebe nije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.