Servis računara

Beograd | Zvezdara

Član od: 28.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucen stigao upaljen jednom i vise se nije upalio probao sistem drugi nista, sto znaci da nista nije kao iz oglasa. Sa ovim clanom ili licno pa proba ili izbegavati saradnju
Bio sam izuzetno servilan prema kupcu. Poslao sam odlicno zapakovan potpuno ispravan laptop sa svim instaliranim programima, za sta su postojali snimci na postavljenom oglasu. Sada me kupac svojom negativnom ocenom diskredituje. Imali smo prepisku KP porukama u kojima sam bio korektan. Interesantno je da me kupac nijednom po prijemu nije pozvao telefonom. Oglas i poruke su bile na KP jos 3-4 dana po realizaciji, a sada kada sam ih obrisao (da se nema uvid u iste), dao je negativnu ocenu, sa nemogucnoscu da mogu da uzvratim. Kupac navodi: >stigao upaljen jednom i vise se nije upalio<, a onda probao drugi sistem (kako ako nije mogao vise da se upali ???). Kupac je prevideo da sam ja IT serviser i odgovorno tvrdim da nije do kraja umeo strucno da se postavi prema nastalom problemu. Na kraju (bez nekog pravdanja) svako strucan zna da slanje ovako osetlje posiljke, podrazumeva odredjeni rizik, u smislu transportnog tretmana istih od strane kurirskih sluzbi. Upoznacu KP administraciju sa nastalim problemom i generalno skrenuti paznju na nezadovoljne osobe kojih ce uvek biti i pausalno davanje negativnih ocena.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da ocenjujem negativno nikoga ali sam primoran . Poslao sam poruku sa svojim podacima 11.09.2020 da mi se posalje srafilica. Dobijam poruku sledece sadrzine #Ne mogu da vam posaljem pre ponedeljka. .. .na putu sam Jel odgovara da stigne u sredu? Odgovaram #Nije problem posaljite kad vam bude odovaralo nije nista hitno# 16.09 2020 saljem poruku #Da li ste poslali srafilicu # 17.09 dobijam odgovor#Nisam jos. .. .. .. .. .jos sam na putu. Ne brinite poslacu vam po onoj ceni koja je bila 899 din. + vasa postarina postexpress. Moj sin nije znao pa je promenio oglas i cenu. .. .. bice sve ok. Odgovaram porukom#Javite mi samo pre slanja da znam kad da ocekujem kurira# 20.09.2020 dobijam poruku# ok. .. .. .. .. .. .. .. .nisam u beogradu# 26.09.2020 dobijam poruku#Bobane, dugujem vam izvinjenje. .. .. .. .. .nemam saglasnost od sina za cenu 899 din. Postavljen je nov oglas na 1200 din, pa ako vam odgovara poslaću vam i javiti. # Naravno odgovor je NE posle ovolikog zavlacenja i svakojakih opravdanja iz principa necu prihvatiti . Cenu prodavac neka postavi koju zeli ali postignut dogovor mora da se postuje.
Šta reći......svako ima pravo na svoje mišljenje. Nekome ni uljudno izvinjenje nije dovoljno. Ne vidim razlog za bilo kakvo pravdanje. Gospodin je očigledno imao loš dan.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

originalan oglas je glasio na 1500, naplatio mi je 2000, osim toga monitor je bio prijavljen kao ispravan sada naprasno postoji drugi oglas gde je ostecen. Usmeno mi ni u jednom trenutku nije napomenuo da je monitor ostecen. Ne javlja se na telefon.
Kupac je ishitreno dao ocenu. Posedujem snimak originalnog oglasa koji dokazuje suprotno. U oglasu je napomenuto da je monitor ispravan i da ima nekriticnu manu, koja je i opisana, a ne ostecen, sto bi podrazumevalo neki lom ili slicno. Tacno je da je pocetna cena bila 1500 din po prvom javljanju kupca, koji je monitor kupio posle 10_tak dana ne proveravajuci u medjuvremenu promenjenu vazecu cenu, na sta svaki prodavac ima pravo. Interesantno je i to da prilikom preuzimanja monitora, nije imao primedbu na novu cenu od 2000 din. U svakom slucaju negativna ocena ovog kupca nece umanjiti moju profesionalnost u radu, tim pre sto znatno vise imam zadovoljnih korisnika od datih poz. ocena, jer vecina i ne ocenjuje. Zao mi je samo sto sam prepisku u porukama izbrisao dok je oglas bio postavljen, da se ostali potencijalni klijenti mogu uveriti u istinitost mog iskaza i imati uvid u oglas.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.