Servis usisivača Maniks 023

Zrenjanin

Član od: 19.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Kaiševi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako ne volimo da dajemo negativne ocene, ovde moramo da damo jer nam je ovaj momak svojom neozbiljnoscu i neodgovornoscu napravio nepotreban trosak. Nije zeleo da podigne paket iz Poste koji je tamo lezao bukvalno vise od 20 dana. Zbog toga smo morali da platimo duplu postarinu da bismo preuzeli paket nazad. Vrlo neozbiljno i neodgovorno ponasanje od strane ovog momka.

Nameštaj > Kuhinje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Los covek, narucio paket i nece da ode da ga podigne , zavlacio me dve nedelje na kraju kada mi je puko film i kada sam ga pozvao sa njemu nepoznatog broja jel na moj danima nije hteo da se javi rekao mi da ga ne smaram i da nece da preuzme sad iz nekog njegovog inata . Pokvaren i bezovrazan za svako izbegavanja , sramota sto imamo ovakvog clana
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.