SET-UP

Čačak

Član od: 05.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | Eksterni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj čovek me je oštetio za 50 evra jer je rekao da je ovaj multimedija plejerr u potpunosti isprava, no kad sam došao kući saznao sam em da hard disk nije ispravan em da mnogi delovi ovog uredjaja ne rade a najvažniji su za rad ovog predmeta a to su USB ulazi. Opravka me koštala 3500 dinara a hard disk je POKVAREN!
apsolutna laz, uredjaj je nov, hdd koji je unutra testiran i skroz ispravan......

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poslat lap top i meni se vratio zbog cega sam morao platiti 1000 dinara postanskih troskova. ..
jos jedan u nizu prevaranata koji haraju na KP-u. Gospodin , navodno Srdjan. posle dogovora, da posalje paket BEX-om, salje nesto, post expresom, plus placanje post net-om. to nesto , verovatno cigla, daska.....stize sa fantasticnom postarinom od 930 , umesto 450 dinara, i to stize u postu udaljenu kilometar od mene, ne na adresu lokala. telefon prilozen ovde kao kontakt gospodina Srdjana nikada u funkciji, kada sam predlozio da dodjem licno po laptop i izmirim sve obaveze, komunikacija je prestala od strane Srdjana ili kako se vec zove doticni gospodin.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

slagao da ploce nisu servisirane a vidno je da su radjene , tako da je to dovoljan razlog za negativnu ocenu.
ploce su oglasene kao neispravne, u komunikaciji sam rekao da meni ne deluje da su radjene....za acer plocu znam pouzdano da nije radjena, posto znam poreklo laptopa. sliku si video jedne od ploca. negativna bez kontakta, a mogao si ih vratiti , apsolutno nekorektno i bezobrazno.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dakle, stvari krecu ovako. Posle kraceg dopisivanja, gospodin mi pise ovo: "odlicno je ocuvan laptop, nema ostecenja nigde. tastatura odlicna, bolje izgleda uzivo nego na mojim slikama" Rezervisem netbook, netbook dolazi kod mene, otvaram paket i prvo sto vidim je da je netbook padao, odnosno ima ostecenja na kucistu od pada na neku cvrstu povrsinu, tipa beton (to su ostecenja koja ne mogu da nastanu normalnom upotrebom). Dolazim do tastature, kad umesto tastera F3, stoji klimavo - iskrevljeno postavljen neki sasvim deseti F3 od pitaj Boga kog laptopa. Dolazimo do ekrana. Ajde sto na ekranu ima fizicko ostecenje, nego sto je sam ram oko ekrana pukao po celoj visini. Odmah sam pozvao gospodina i rekao da zelim da vratim netbook jer je u izuzetno losem stanju i da on ne vredi toliko. Na sve moje primedbe oko puknutog okvira ekrana, klimavog neodgovarajuceg tastera, izudaranog kucista, on jednostavno odgovara da je "zaboravio" da mi kaze, da nije primetio. Kakav je to "profesionalac" (kako on sebe naziva) koji moze da previdi i precuti sve ove vidne nedostatke. Ako je takav "profesionalac" kako sebe naziva, trebao je samo da prihvati nazad netbook bez nepotrebnog objasnjavanja kako je zaboravio da kaze, kako nije video, kako je to normalno. .. Na kraju je ponusio da mi vrati 1000 din. : ) Naravno da nisam hteo Posle je ponudio da sacekam dok mu ne stigne sledeca tura (verovatno bi to potrajalo vise od mesec dana pa onda pojeo vuk-magarca sto se tice ocene) Poslednja ponuda je i najbolja : ) Ponudio mi je da skupljam / nabavljam nalepnice od licenciranih windows laptopova i da mu to prosledjujem, gde ce mi on posle platiti 7€ po nalepnici. Ovu ponudu nisam apsolutno razumeo ali sam shvatio da sam prevaren, pogotovo sto je covek "profesionalac". Evo proslo je nedelju dana, covek se ne javlja, njemu dobro, uvalio krs od netbooka, dobio dobre pare, on zadovoljan.
na zalost , i pored ogromnog strpljenja, i zelje da se sve dovede na stanje obostranog zadovoljstva, to je u ovom slucaju bilo apsolutno nemoguca misija !!! gosspdin Sladjan, je poceo u ponedelhajk da se raspituje za laptop, dobio je validne informacije, podkrepljene slikama....ali nije imao novca pa je rezervacija stajala do petka........sacekao , sam , poslao laptop, dobro upakovan, u opisanom stanju , slike su bile u oglasu jasne......i onda nastaje pakao... to sto gospodin nije zadovoljan, je sasvim ok..ali stanje laptopa je bilo bas kako je opisano i kako je bilo na prilozenim slikama...jedino je taster f3 , funkcionalan, ali zamenjen .....radi sasvim ok...ponudio sam da finansiram tastaturu, odbio je, ponudio zamenu za nesto adekvatno , odbio je, novcanu nadoknadu ismejao.....ponudio da ga oglas i sav gubitak , ako ga bude izmedju nabavne i prodajne cene ja nadoknadim ..sve je to odbio i ismejao... laptop je prodat kao koriscen, ne nov, tragovi koriscenja postoje, ali su sasvim u okviru normale....nikakvih lomova ili ostecenja ekrana nije bilo....laptop sa led ekranom 11,6 inca, ssd diskom 64gb, 2 gb memorije, baterijom koja traje 5 sati , gospodin Sladjan kakrakterise kao...djubre koje ne vredi 50 e....... jednostavno na kraju nisam imao zivaca, da me neko maltretira, vredja , i pravi budalom.... za doticnog je i kupovina u prodavnici diskutabilna, verovatno bi nasao neku skrivenu manu...napadao talog prasine, ostecenja izlaganjem uredjaja svetlosti , ili sitne ogrebotine nastale strujanjem vazduha.. pored najbolje volje, i pokusaja maximalnih nisam uspeo da nadjem zajednicki jezik, nazalost, a potrudio sam se...po meni maximalno nekorektan clan, cak na momente i bezobrazan...obratite paznju prilikom trgovanja sa gospodinom Sladjanom !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.