sharp

Požarevac

Član od: 03.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem prodavca, narucio sam plocu i rekao da mi je hitno, on je odgovorio da ce poslati u ponedeljak i tako me vozio 5 dana, pa je rekao posle da je poslao to jutro i opet nije stigla ploca. .. video sam da ima negativne ocene ali kao kupac pa sam racunao da je mozda dobar prodavac ali vidim da nije. .. cak sam se pocudio sto je tako jeftina ploca ali racunam da su mu potrebne pare, ko zna i da li ima plocu. ..

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je barem u mom slucaju ispao takva lazovcina da ja bolju i zivotu nisam upoznao. kontaktirao me u vezi kucista koje sam prodavao koje on nije mogao da pokupi iz poste 2 nedelje potom me je lagao jos mesec dana. evo kako se sve odigralo prica je kranje simpaticna. Poslao sam kuciste medjutim mrzelo ga je da pokupi jer mu posta ne nosi na kucnu adresu pa je onda imao svakakve izgovore te da mu je postar drugar da ce on to da mu odnese pa da ce ako ovaj ne odnese on to sigurno podici. kad ono nista ni od toga covek je pun obaveza tako da za dve nedelje on nije nasao sat vremena ako mu i toliko treba do poste da pokupi predmet tako da se predmet vratio pa sam platio duplu postarinu. Potom je krenula prica kako je bio na poslovnom putu u madjarsku i da ce cim dodje kuci obavezno da posalje novac pa da mu poslajem kuciste ponovo i za dalku da se to dogodi kad opet maler opet obaveze prodjose jos pesec dana. U medjuvremenu sam opet dobio izgovor kako je zaboravio novcanik a opet otputovao negde tako da kod sebe nema ni dinara. Medjutim nazvao je oca i reko njemu da mi posalje sto se nije ni desilo naravno jer je verovatno opet lagao ali on je rekao ocu da mu posalje on novcanik pa cim njemu stigne novcanik on ce da ode do poste da posalje sigruno pritom je dodao kako on nikad nikome ne ostane duzan i da nemam sta da se brinem od tad je proslo jos nedelju mozda i vise dana sad me vidim ignorise neznam zbog cega meni je postalo interesantno da slusam njegove lazi nisam ja budala samo me je interesovalo dal to njegovo laganje ima kraja pretpostavljam da nema sad ocekujem da ponovo kao odgovor na ovo napise nesto tipa nisam opet bio kuci na putu sam ili sta vec u svakom slucaju sve preporuke za clana ukoliko vam je simpa da vas neko uporno laze par meseci : D

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je krajnje ne korektan poslao sam mu antenu on se nije odazvo tako da sad ja moram da platim duplu postarinu. Zaobici ga u sirokom luku! !! !
nemoj da lazes ljude nisi ni poslao antenu da si je poslao meni bi zvali iz brze poste ili ko vec
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.