SHIMANO

Novi Sad

Član od: 26.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Morska akvaristika

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena koju cu dati na ovaj nacin je ocena koju bih dao clanu kao kupcu, a ne kao prodavcu. Stvari stoje tako da ni jedna poruka nije razmenjena putem KP pa sam dobio odobrenje od KP tima da na ovaj nacin dodelim ocenu. Naime, sa clanom je bio dostignut dogovor u koje vreme i kog dana cu doci iz Beograda do Novog Sada da mu dostavim stvari koje je zeleo. Kako to vec ide, odlozis sve na obostrano zadovoljstvo (kupac da dobije ono sto zeli jer nije moguce slanje, a ja kao prodavac da prodam kako bih zavrsio sa tim). To jutro, u 7:30 kako bi on rekao, obavestava me da on mora da radi ipak i ako mogu da dodjem do 9:30. Na to mu odgovorim da ne mogu doci do tada ali da cu mu se javiti 30ak minuta pre nego sto stignem(misleci da ce organizovati nekoga da saceka to, ali ne, zamislio je samo da se svet vrti oko njega). Clan me nije udostojio odgovora sve do trenutka kada sam mu rekao da sam stigao na dogovoreno mesto i gde je rekao “pa ja sam ti jutros rekao da ja radim”! !? ? Ovde bih zavrsio i ne bih vise duzio, jasna vam je poruka, ZAOBILAZITI GA U SIREM LUKU…
Samo da objasnim za ovog clana,rekao je da dolazi u sredu u jedan sat za Novi Sad, ne dolazi samo zbog mene da naglasim i da moze da mi ponese ako mi treba nesto sa njegovog oglasa jer smo se predhodnih dana culi u vezi top off pumpe,ja sam u sredu trebao da budem slobodan medjutim mene su u sedam sati ujutro zvali da moram ipak da radim taj dan od pola deset.Odma sam obavestio doticnog da ako moze doci do devet sati jer ja radim od pola deset ,ako ne moze ja ne mogu onda taj dan da stignem.On je napisao da ne moze,da bi on meni u pola jedan napisao da stize kod promenade za pola sata ,cetrdeset minuta,na sta sam mu ja odgovorio pa lepo sam ti rekao da radim da ne mogu taj dan.Sad ko je tu neodgovoran ja sto sam ga obavestio 5sati pre nego sto je on trebao da dodje da ne bi doslo do ovoga ili sto on posle odgovora da ne moze da stigne do devet ,on mi javlja u pola jedan da stize u jedan.Zalosno je sto svako moze da da negativnu ili pozitivnu ocenu a pritom sa sobom prvo treba da se preispita.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.