Shmexy

Šabac

Član od: 14.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Treba da ga bude sramota , stavio je oglas kako otkljucava telefone , sa pricom kako otkljuca nedeljno preko 10 telefona. .. poslao sam mu telefon , drzao je telefon kod njega vise od 20 dana. .. nije se javljao nekoliko dana , onda se javio kao da ga je otkljucao, i prica kao da ga je poslao ( od toga nista ) onda kada smo se culi kada sam mu rekao da ima da odem kod njega kuci , poslao je telefon kao sa pricom da nece da se bruka za 50e on je iz ugledne familije , bla , bla. .. i poslao je telefon kao sa dogovorom prvo 2.000 otkup i kad se uverim u ispravnost da ga je otkljucao da mu platim ostatak. .stigao je telefon kao sto sam mu i poslao. .. onda se pravi da mu nista nije jasno , zatrazio sam mu da vrati novac nije hteoo. .. pustio sam prijavu pa videcemo . .. NIKAKVU SARADNJU SA OVIM TIPOM! !! !
Davno regulisano, more pretećih poruka i poziva sa milion različitih brojeva, telefon ostao duže jer sam bio preko, a navedeno je da se ne šalje pre mog vraćanja u Srb. Pokušaj se takođe naplaćivao, ali ok, neka ide na čast ovom korisniku. Neka bude da je on ispao korektan sa svojim pričama, a ja nisam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.