SHONER

Beograd

Član od: 17.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac primio uplatu za predmet koji je rekao da ima a nema. Ne vraca pare vec 45 dana Izbegavati saradnju, nije prva negativna
Javio sam mu se da mu uplatim i obecao sam ,ali je verovatno od strane kupujem prodajem tima obrisana ta sa ziro racunom ovog kupca. Bice mu uplacen novac kada posalje racun i kada bude ponistena ocena.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

platio dva dela za laptop od kojih je poslat jedan i to pogrešan. imao sam strpljenja 3meseca. nikad nisam dobio ispravan a takođe ni drugi koji sam platio unapred preko računa. od prodavca sam dobio razne izgovore ali delove ne. ovo pišem samo zbog drugih kupaca da imaju u vidu šta mogu da očekuju. ..
Istina. Selio sam lokal i nisam prodavao ni radio sa delovima dva meseca( nisam ni oglase obnovio pa moram sve opet da postavljam. Cim nadjem tu kamericu i okvir panela poslacu vam. Svakako se izvinjavam.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od 3 stvari koje sam kupio 2 neispravne trecu poslao pogresnu namerno. Dve nedelje lagao kako ce da vrati pare i na kraju trazi da ja njemu saljem prvo delove nazad. Izbegavati svaku saradnju sa njim vidim da nisam jedini.
Jos jedan od muvatora na sitno. 1) trazi mi tastaturu za cq60, ja mu kazem imam od cq61. ali prvo proveri da li je kompatibilna. On kaze ma samo salji to je ta.Ja posle pogledam ona nema veze sa cq60. 2) Za Bateriju kaze neispravna, ja mu trazim da je vrati on nece.... 3) Ne interesuju me negativne ocene. Ako vam iz bilo kog razloga ne odgovara predmet mozete da ga vratite , kada se uverim da je moj i da nije rasklapan , menjan... uplacujem vam novac. Kome ne odgovara neka ne kupuje.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac dogovori prodaju ploče po jednoj ceni a onda kada sam došao po ploču mi kaže da nije kući i da neće biti tu još sat ipo minimum a ja sam došao 40 min ranije onda uđe na oglas i podigne cenu ploče i pravi se lud. Posedujem skrin oglasa gde se vidi dogovorena cena.
Prvo nisi dogovorio prodaju ploce, vec si rekao da ces doci da pogledas sutradan od 11 do 13 h. Rekao si ako nije popravljana mozda ces da je kupis. . . da nisi bio toliko dosadan sa 1000 pitanja maticnu plocu ne bih ni testirao , ovako kada sam se izmaltretirao da je testiram i kada sam saznao da je u potpunosti ispravna odmah sam ti javio. i te poruke mogu da posaljem kupujem-prodajem timu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dajem clanu negativnu ocenu narucio sam od coveka tastaturu i citac za lap top, na tastaturi je falilo jedno dugme i receno mi je da ce mi poslati jos jednu koja je ista al ne radi pa da zamenim to dugme, ta druga tastatura nije bila ista i nije moglo da se zameni, al ajde. Citac koji sam dobio takodje ne radi. Zovem coveka i kazem mu to on kao zamenicemo i tako vec 15 dana nista od toga kao nema vremena, vidim i kad je prethodnu negativnu dobio takodje je odlagao da nema vremena! Prodaje je covek za 800din. MOJ SAVET NIKAKO NE SARADJIVATI SA CLANOM ! !! !
Dve tastature su potpuno iste, i drugu si dobio kao bonus a platio si ih ispod cene. Za dvd covek hteo da odgleda svoju svadbu i da mi ga vrati :-) Iskreno i zaboravio sam da mu posaljem drugi dvd iako nije u pravu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

tastatura stigla bez tastera, na slici bila kompletna. Preko KP poruka naruceno donje kuciste za lap top sa poklopcem za hard disk, stiglo bez poklopca Spora komunikacija preko KP poruka.
Mislim da mi je slao sliku njegove tastature... Sto se kucista tice u oglasu je navedeno da se prodaje bez poklopca, ali je istina da je on u jednoj od poruka naveo da trazi i poklopac.Naplatio sam mu svakako cenu bez poklopca zato nema prava da se buni

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan od koga sam kupio maticnu plocu kao neispravnu i kada sam je dobio ploca je vidno fizicki octecena sa poskidani delovima. Nakon sto je obasten o tome on predlaze da sacekam i da od ploca koje ce dobiti iz holandije licno ja odaberem drugu. Nakon 12 dana cekanja javio se clanu da stvar okoncamo on kaze da nije u obavezi da zameni plocu vec da je to samo njegova dobra volja. sobzirom da clan nije izneo u oglasu da je ploca ostecena i sa skinutim delovima to je dovoljan razlog za negativnu ocenu a zbog pokusaja da izbegne ono sto je sam rekao savetujem da ga zaobidjete .
Ja sam ponudio coveku da mu zamenim za neku koja mu odgovara (kada postavim nove oglase, bez obecanog datuma,ako mu ne odgovara nijedna iz oglasa), Javlja se nakon nekog vremena i trazi neku plocu i preti negativnom ocenom.da nije pretio poslao bih mu naravno tu plocu, ali posto ne volim pretnje ....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.