Shop 013

Pančevo

Član od: 30.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Filteri za maske su stari i neupotrebljivi, tako da nisu za upotrebu. Pre nego sto sam dao negativnu ocenu zvao sam prodavca i trazio da mi vrati novac, rekao je da od toga nema nista. Imam i slike koje cuvam za KP gde se vidi u kakvom su raspadnutom stanju filteri a on me ubedjuje da su takvi od sunca. Ja vec imam neke nove koji ne mogu da se uporede sa ovim jer su NOVI i znam sta je novo!
Fulteri su upotrebljivi u potpunosti.To sto su malo izgrebani i spolja prljavi neutice na funkciju.Lepo sam objanio kupcu.A to sto je on kupovao na drugo mesto neke "Bolje" pitanje je i koliko ih je platio.Neznam sta je ocekivao za 150 dinara po komadu da budu ko iz radnje mozda.Ja nisam rekao da su takvi od sunca,nego to malo parce gume koje se zalepilo za filter je od gas meske koja je stojala na suncu,Sto opet neutice na funkvionalnost samih filtera.Filteri su dakle u potpunosti ispravni.Nemam nameru da vracam bilo kakav novac ovom coveku koji zeli da me kompromituje zato sto je dobio ispravne filtere.Uostalom pogledajte ostale moje ocene videcete vise pozitivnih ocena od zadovoljnih kupaca za iste te filtere.Nisam ja kriv sto se kupac nerazume u funkcionalnost filtera.A poruka ovom clanu da ide u prodavnicu da kupi nove da vidi koje su cene tamo.Ovi filteri koje ja prodajem za 150 dinra po komadu drugi prodaju iste po 350 i vise dinara.A u prodavnici su po par hiljada novi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.