Shop 024

Subotica

Član od: 16.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Sportski preparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Nakon sto je prodavac potvrdio da ima gejner sa ukusom koji sam zeleo, narucio sam ga, a dobio sam potpuno drugi ukus. Nakon kontaktiranja (na nekoliko razlicitih brojeva i uvek sa moje strane) receno mi je da nemaju taj koji su mi rekli da imaju vec da mogu neki drugi da mi posalju. Trazio sam nazad pare pa sam morao da im saljem al eto to je jedino proslo u redu jer su mi vratili pare i za proizvodi za postarinu. Al sam ipak izgubio nedelju dana pozivajuci i proveravajuci sta se desava sa isporukom.
Do nas je bila greska tj propust pri pakovanju,jer se pobrkao ukus ali smo ispostovali sve i postarinu

Sport i razonoda > Sportski preparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NARUCIO SAM VITAMIN PAK JOS U CETVRTAK I JOS NIJE STIGAO. .. .
Na neke faktore tipa,kurirska sluzba i slicno...Ne mozemo da uticemo jer mo nismo vlasnici iste...

Sport i razonoda > Sportski preparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od tri naručena proizvoda dva mi je poslao a treći je "zaboravio". Zatim je rekao da će mi poslati i treći i da će on platiti poštarinu. Na kraju sam umesto trećeg poručenog proizvoda dobio proizvod drugog proizvodjača koji uopšte nisam naručio i koji čak ni po sastavu nije isti i opet sam platio i poštarinu!
Propusti se desavaju zbog obima posla...ali iz prilozenog se vidi da uvek nadoknadimo troskove postarine ako dodje do zabune,cak i vratimo pare ako kupac nije zadovoljan

Sport i razonoda > Sportski preparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Godinama koristim DYM kreatin i ovog puta sam htela zbog nize cene da ga porucim sa KP-a. Stiglo mi je pakovanje koje ne lici na ono koje sam do sada kupovala u prodavnicama suplemenata, cak je i drugacije od fotografije koju je prodavac postavio na KP. Sadrzaj je takodje cudan i drugaciji od onog na koji sam navikla. Kada sam poslala poruku sa pitanjem zasto je to tako prodavac je grubo odgovorio da idem tamo gde sam navikla da kupujem do sada i jednostavno blokirao komunikaciju samnom. IPAK JE U PITANJU NESTO STO UNOSIMO U ORGANIZAM. NE ZELIM DA RIZIKUJEM SA TIME.
Sad da ulazim u "dubinu" kako je do ovog konflikta doslo nema smisla,niti imam potrebu da se pravdam. Zasvaki proiyvod posedujemo racun ako je kupljen u roku od dve nedelje.Doticnoj gospodji cisto da bih iybegao konflikt sam ponudio da joj vratim pare ali njoj odgovara da yadryi preparate, sto samim tim dovodi do toga da je ovo savim necim drugim motivisano,jer je nelogicno da ce te da "bacite" pare u koliko niste dobili po njenim recim orginal proizvod Isto tako svaki proizvod moye da se skenira bar kod skenerom da mu se i ukucaju broje na net i odmah da se vidi da li je proizvod orginal ili ne,sto je doticna isto izjavila da nema potrebe da joj odgovara ovako. Isto tako veliki broj pozitivnih ocena govori o kakvoj robi se radi i kako poslujemo Zamolio sam administraciju da resi ovo,isto tako mogu javno da stavim ovde racune od te ture svako moze da vidi odakle je i svako moze da radi isto sam i ponudio administraciji da im posaljem racune U koliko se ovo ne znam cime motivisano delo ne resi na valjan nacin slobodno nek mi se ugasi profil,jer mi je dosta pokvrenosti i igre koja nema ni okvir fer play-a radije cu da budem van toga onda

Sport i razonoda > Sportski preparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Manjak u robi
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.