Shop Net 061/3535221

Beograd | Novi Bg.

Član od: 12.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Baterije i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Salje polomljenu robu, posle se ne javlja na telefon, nemojte nist narucivati da ne prodjete kao ja, sve u svemu.

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi preklopni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam noz a on mi je poslao totalno drugi

Sport i razonoda > Trotineti i električni trotineti

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trotnet je ostecen a prodavac ne odgovara na nijednu poruku. .. veoma nekorektno sa njegove strane. .. osovina mu je slomljena i ne moze da se vozi. .
Postovana Milice, nazalost nisam mogao da Vam odgovorim na poruku jer sam od 25.Jula do 15.Avgusta bio na Godisnjem odmoru. Kada sam dosao sa odmora video sam Vase poruke. Trotinet ste narucili sredinom meseca Jula kada Vam je i stigao a sledecu poruku da je slomljena osovina napisali ste 10 dana posle tj.krajem Jula kada sam vec bio na god.odmoru.Da sam tada radio verovatno bih Vam i prihvatio reklamaciju. Samo mi nije jasno,zasto niste pregledali odmah ceo paket i ako je neki problem da se javite a ne posle 10 dana.

Lov i ribolov > Lov | Optika i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sasvim drugacija lampa nego na slici, na poruke i pozive ne odgovara nakon kupovine!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

"Originalna" kutija je pocepana i izubijana, nedostaju uputstvo i karabinjer koji su u oglasu navedeni da idu uz uredjaj, a nema ni konektora za ajfon koji se dobija sa uredjajem u paketu. Iako sam pre narucivanja naglasio da uredjaj kupujem kao poklon za rodjendan, poslat mi je ocerupan i osakacen, iako je skuplji od istih uredjaja kod drugih prodavaca. Razocaran sam ali sta je tu je, kada sam se ja zeznuo, nemojte i vi. Iskrena preporuka da zaobidjete ovog prodavca u sirokom luku i svoj zeljeni predmet kupite od nekog drugog.
-Nazalost ja nisam u mogucnost da kontrolisem kako ce kurirska sluzba preneti paket do Vas.Da li ce paket bacati gaziti... (sto se desava).Moje je da paket zapakujem najbolje sto mogu. -Kablic za Ajfon ni u jednom paketu se ne dobija sa eksternom baterijom. -Jedino je moja greska sto nisam pre slanja paketa proverio da li u pakovanju ima upustvo i karabinjer.Do sada nije bilo tih problema. -Zato sam ti ponudio da vratis nazad bateriju i ja da platim obe postarine. -Ali je tebi verovatno bilo bitnije da ostanes razocaran i da napises negativan komentar.Nije mi jasno???

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me lagao 10 dana kako su navodno paket koji mi je trebao poslati zagubile jedne od kurirskih sluzbi, na kraju se nije ni javljao. .. OPREZ SVIMA! NEODGOVORAN CLAN!

Bicikli | Delovi i oprema > Rasveta, zvonca i trube

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam ovaj set u petak i zamolio da mi se posalje hitno jer sledece nedelje u utorak mi treba kao poklon. Set nije stigao, a informaciju da nije ni poslat sam dobio tek kada sam u utorak kontaktirao posiljalaca.
Pa covece,jos sam ti i ranije napisao kada sam pakovao paket da imam samo jedan nosac na stanju i da sam video da je slomljen.I da ako mi stigne u ponedeljak da cu ti poslati. Jel sam stvarno trebao da ti posaljem slomljen nosac?

Uređenje kuće > Razne kućne stvari

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvono ne dobacuje više od 2 metra dok se uređaji vide, a kamoli da ga nakačim napolje na kapiju, što je 10m i ima zid između dugmeta i zvona. Smeće!

Bicikli | Delovi i oprema > Rasveta, zvonca i trube

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ne preporucujem saradnju. .roba neispravna, saradnja ocajna ! !! !
-Svaka lampa koju posaljem je ispravna,jer je obavezno proverim. To znamo i ti i ja. Problem je sto se tebi lampa nije svidela pa si hteo da je vratis ili da menjas za nesto drugo. Naravno,rekao sam moze nije problem kao i svakom kupcu ali u tom slucaju vi placate postarinu. Ja nisam u mogucnosti da saljem robu i da placam postarine da bi ti razgledao.Tako se kupuje u prodavnici. Da je do mene bila greska ja bih snosio sve troskove.

Igračke i igre > Vozila | Na daljinski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena. Od korisnika kupljen helikopter na daljinsko upravljanje koji je na početku imao problema sa punjenjem, da bi u jednom navratu radio 10 minuta, nakon čega sledeći put nije hteo ni da se napuni ni da radi. Nekorektna komunikacija kupca jer neće da uzme u obzir da je moguće da je prodao neispravan helikopter a po svojoj izjavi ga nije isprobao.
Evo ovako.Prodao sam preko 40 ovakvih i slicnih helikoptera i nikad ni jednu primedbu nisam imao sto se moze videti i po pozitivnim ocenama za helikopter. Inace uvek sam spremam za sve vrste reklamacija,cak i vracanje robe ako se kupcu nesto nesvidi ili nesto nije zadovoljan...ali u u ovom slucaju NE...a Zasto??? Kupcu je stigao helikopter kao po dogovoru. Uvece ga je odneo na rodjendan gde nisu znali da ga instaliraju i puste u rad.Naravno kontaktirali smo,poslao sam slike upustva i ostavili da se baterije napune. Sutradan,kupac meni pusta poruku da je sve u redu i da helikopter radi(zao mi je sto ovde ne mogu da postavim sliku poruke gde se sve jasno vidi).Sa tom sam porukom smatrao da je helikopter radi normalno i da je ispravan.Da je tada rekao da helikopter ne radi ja bi u svakom slucaju uvazio reklamaciju i vratio normalno novac ili poslao drugi helikopter kao sto sam i rekao prethodni dan. Nakon tri dana od tada kupac mene zove i kaze da helikopter nece da radi.Ja naravno pitam u cemu je problem.Kaze kupac citiram"On je radio i onda su izgleda crkle baterije,oni su zamenili(misli na ljude gde je odneo helikopter)i ukljucili i on nece da radi". E sta sad,da ja pitam nesto. Kakve ste uopste baterije stavili? Da li ste citali upustvo ponovo ako je do punjenja? I ono sto je najvaznije a verovatno je razlog,ko meni moze da potvrdi da taj helikopter nije pao sto puta u toku leta,nije udaran u zid? I da ne nabrajam gomilu razloga koji mogu da budu razlog zasto helikopter nece da radi a radio je tri dana. Helikopter je jako lepa i zanimljiva igracka sa kojom se dosta dece iz naselja gde zivim igra,a isti su kupili od mene,ali isto tako jako osetljiva i mora se paziti kako se rukuje sa istim. Na kutiji jasno pise 14+ godina i to treba stvarno postovati.Ali ako zelite da ga odnesete na poklon na 6,7 ili 8 rodjendan onda ja stvarno ne mogu da garantujem da ce raditi duze od tri dana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.