SHOP ONLINE

Beograd

Član od: 12.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mi je kabl koji je prethodno proveren i naravno neispravan, kabl jedva da svetli i to jako neprimetno, kabl je sranje sto se da primetiti po kutiji koja je bila otvorena. .. Lik se pravi budala ne odgovara na poruke, preporucujem svima da je ovaj clan za izbegavanje, sramota. ..
U prvoj recenici je sam sebe covek demantovao.Dakle kabel nije neispravan i svetli i puni,naravno da po danu se slabije vidi u odnosu u mraku. Tako da je laz da je dobio neispravan proizvod i naravno da je probano jel radi pre slanja. Sta da mu je stiglo pa niti svetli niti puni,onda bi imao osnova za ovu ocenu,ovako ne! Drugi demant nije istina da mu nije odgovoreno na poruku,vec covek u roku od 2 minute nastanca 20 poruka sto uvreda sto pretnji ,koje ce naravno biti poslate administratorima na procenu i da se proveri da li je takav nacin konverzacije dozvoljen na sajtu.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik je lagao da je poslao kad nije mn je trebala hitno a on nije ni poslao
Smatram da je ova ocena bez osnova i zelim da se ponisti ova oceena jer je paket poslat a to sto su sad guzve i haos po posti to nije moj problem. Ako mu je bilo hitno da je otisao u prodavnicu a ne mene da osteti sad verovatno i za postarinu od 500-600 din jer je paket poslat postom.

Lov i ribolov > Šatori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam sator dimenzije 220*300*170 cmpo ceni od 3100 din, a dobio sam sator dimenzije 250*250*150 cm koji bi inace mogao da kupim za 2500 din. Prodavac uopšte ne odgovara na poruke primedbe ! !! . Dakle , PORUCIO SAM SATOR 220*300*170CM ! !!
1. Gospodin odgovor nije dobio iskljucivo zbog njegovog nacina obracanja 2. Gospodin je dobio sator za 8 osoba stim sto je bila u pitanju fabricka greska i sator bi mu bio zamenjen o nasem trosku ili novac vracen samo je trebalo da saceka da proverimo zbog cega je dobio sator drugacijih dimenzija.

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, nisam dobila potpun proizvod. Fali deo , za koji je prvobitno prodavac tvrdila da tako dolazi u pakovanju, a nakon sto sam joj ukazala na to da deo postoji na slici kojom je predstavila proizvod, rekla je da cu ipak dobiti i taj deo ukoliko posaljem snimak otvaranja celog paketa, sto nije bilo moguce, jer sam paket vec otvorila i tek tada ustanovila propust. Takodje , koristila se trikovima , jedno na slici, drugo u opisu, a naknadan opis tek posle kupovine pod izgovorom da ja nisam u pravu. Zao mi je sto nisam dobila proizvod, vise nego sto sam izgubila novac, koji naravno ne vraca. Ostecena sam u svakom slucaju kao kupac.
Sve najbolje zelim gospodji.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.