shoprs

Beograd

Član od: 12.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Graficka je poluispravna. Isprobana je na 3 racunara. Prvo se ponudio da mi posalje drugu posle praznika, ja sam cak ponudio i da doplatim za skuplju. 10 dana kasnije nema odgovora iako sam poslao nekoliko odogovora a br. telefona nema jer sve ide preko KP poruka koje naravno cuvam i imam ih sve snimljene. .. Nemam vremena da se petljam oko svega. Definitivno prodavce sa i sa jednom negativnom treba izbegavati.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvao sam ga istog dana i javio da telefon lose radi i obecao je da ce da se sredi problem, medutim u pocetku se i javljao , nije ispostovao dogovor, posle 15 dana kontakt samo na KP i SMS, a na pozive se nije javljao, obecavao je uvek sa nekim izgovorom i tako sam prestao da ga zovem posle 30. Kupio sam od Milana telefon 25 Aprila. Tako da od mene ima NEGATIVNU jer se i dalje nejavlja od dogovorenog, a ja sam odustao da ga zovem. Imam razgovor na KP i sms poruke sto je obecavao da nelepim ovde to ce Administrator da vidi. Oprezno sa novijim clanovima
Gospodinu je poslato par dana posle kupovine flesh sa podacima da preinstalira software jer mu je to bio problem, medjutim nesto nije uspeo i pokvario tako da ne mogu priznati garanciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.