Shunjakis

Niš

Član od: 25.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da mi ponese stop svetlo i da se nadjemo i to je bilo prvi put kad smo se culu. Posle par dana sam ponovo pozvao da vidim kad moze da donese stop svetlo on mi odgovara da mi je dete bolesno. uredu nije problem prosli su 20 dana on be odgovara niti na pozive niti na poruke i pritom me blokira na kp da ne mogu da mu pisem
Stvarno mi nije jasno zbog čega ova priča... Da sam vam prodao nešto, pa da nije uredu, onda ok, nisam ispoštovao dogovor može negativna. Ovako uopšte nismo napravili nikakvu saradnju, da bi dobio negativnu ocenu. Kada smo se čuli prvi put, reko sam vam lepo, da je štop svetlo na motoru, to koje ste tražili sa slike (pošto je hteo sa žutim žmigavcima, a sa belim sam imao već rasturene) i kada budem imao vremena, da ću da mu rasturim i JAVIM ,ako mu nije hitno. Pošto je bila nova godina i bila mi je slava, a i bilo je - 10. Tako je bilo dogovoreno, a ne kao što je navedeno. Posle toga, "baja" svaki dan zvanje, poruke, napinjanje, kp, viber, sms. Pa kada sam vido da mu je hitno, reko sam mu, da se snadje na drugo mesto. I posle toga nije prestao da zove i nisam imao drugoga izbora nego da ga blokiram. Šta reći više sto ljudi sto ćudi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.