Šifonjer

Vršac

Član od: 23.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Devojčice | Jakne, kaputi i mantili

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovara opisu. Lepo sam pitala da li je jakna nošena ili da li se vidi da je nošena. .. u porukama KP sve se lepo vidi, svaka komunikacija. Prodavac je odgovorio da ću biti zadovoljna, da je veoma malo nošena. Sramota za ovakve prodavce. Jakna je iznošena. Vidi se po rukavima, po rubovima. . na kragni. . jednostavno jakna je stara i nošena i nošena. I tražim povraćaj sredstava!

Sport i razonoda > Maskenbalska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucila sam kostim, medjutim ne ispostovan dogovor od strane prodavca, ne odgovoran. Nije uopste poslat kostim jer prodavac nije mogo da pronadje kostim, toliko ne odgovoran da me nije ni obavestio da uopste nije ni poslao kostim, dog ga nisam ja ponovo sama kontaktirala, pomislila sam da paket kasni, medjutim paket nije bio ni poslan, tako da sam morala da se snalazim u zadnjem trenutku da pronadjem drugi kostim.
Kostim nam se zagubio negde u magacinu i nismo mogli da ga pronađemo. Gospođa je naručila kostim u petak, a mi robu pakujemo u ponedeljak, tako da smo kasno videli da ga nema. Zbog korone u porodici i previše obaveza zaboravili smo odmah da joj javimo da kostim nije poslat. Prenaglila je žena sa negativnom ocenom, i nama se mesečno vrati sigurno 6-7 paketa zbog neodgovornosti primalaca, pa ne dajemo negativne već se prvo čujemo sa kupcima i uglavnom su razlozi razumni.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je slikao jedne felne, a poslao sasvim druge, oguljene, prljave i polomljene, zatim me slagao da ce vratiti novac. Ako treba mogu vam slikati sta mi je poslao.
U pitanju je bila mlađa osoba sa nalogom na KP bez ijedne ocene. Ne razumem zašto je, da ne upotrebim teže reči, ovde napisao niz neistina. Kao prvo ja ne trgujem felnama, pa da slikam jedne, a da prodajem druge. U pitanju su felne koje su bile na slici i koje sam poslao. Na slici se videlo da su felne malo oguljene (možda je momak gledao sa telefona pa nije jasno video sliku). Laž je da su felne polomljene, ispravne su i nisu krive. Istina je da su bile prljave. Stojale su mi pola godine u radionici, pa su se malo izmastile, a zbog hitnosti slanja i dolaska kurira nisam stigao da ih operem što sam i rekao momku u telefonskom razgovoru. U istom razgovoru sam mu i rekao da ću mu vratiti novac ukoliko nije zadovoljan i da mi pošalje broj računa za uplatu. Dečko je poslao broj računa, međutim broj računa nije bio dobar i konstantno je izbacivao "invalid number", zbog čega sam mu napisao da mi pošalje drugi broj računa. Pre nego što je poslao drugi broj dao je negativnu i napisao to što je napisao. Kada smo se čuli posle toga rekao je da će videti da skine negativnu ocenu međutim to nije uradio. Žao mi je kada imam nezadovoljnog kupca jer se trudim da svakom izađem u susret maksimalno, ali nažalost eto posle 3 godine rada desi se i to. Verujem da je preko 250 pozitivnih ocena mnogo bitnije od ove jedne negativne!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.