Sigmatic AUTO DELOVI

Futog

Član od: 07.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auspusi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba koja je izlozena slikom da se prodaje Kada sam porucio dobio sam ni približno onome sto je na slici Dogovor oko cene 1 U preuzimanju ddrugi
Na slici je deo za benzinski motor i za karavana, kao što piše u opisu oglasa. Takodje piše da su cene i slike informativnog karatkera. Za dalju kupovinu je potrebno pozvati. Kupac je porucio deo za dizel motor i dobio za isti. Nakon toga je izrazio nezadovoljstvo. Ponudjena mu je opcija da vrati deo o trošku naše firme. Takođe bi u ime firme naglasili da je dotični izgubio FISKALNI RACUN. Zatim vređa i tvrdi da nije ni dobio isti. Nakon toga poslata mu je slika kopije izdatog fiskalnog racuna. Takođe je poslata i slika sa kamera, na kojoj se jasno uočava pakovanje fiskala i stavljanja istog u koverat koji se pakuje sa poručenim proizvodom, ali i to nije dovoljno. Nas optuzuje da mu je naplacena velika postarina, na koju mi zaista ne mozemo da utičemo. Do sada, u ime naše firme, svakom nezadovljom kupcu je vraćen novac... Posle ponude da gospodin vrati auspuh i da mu novac bude vraćen prestao je sa komunikacijom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.