Sigurna Trgovina

Novi Sad

Član od: 16.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam pomenuti telefon na kom nije radio viber, youtube, i kamera. Kad je telefon stigao, sto se tica opisa prodavca bilo je kako je pomenuto osim originalnog punjaca. (poslao je zamenski kineski iako je pisalo da sve ide originalno u fabrickoj kutiji) . To i nije neki problem koliki je problem da telefon tokom prvog fabrickog updejta zakucao u BOOTLOOP-u tokom samog updejta i vise nije hteo da se upali. Decko me je blokirao i na telefonu i na viberu. Uredjaj je najverovatnije przen pre prodaje i pokvario mi se maltene posle jednog dana.
sve je bilo napisano sta telefonu neradi. telefon je otisao u stanju kako je opisan a i nreceno mu je da je bio u Beogradu na servisu i da je receno da se ceka abdejt ma mui 11. tako sam mu i preneo i da netreba nista ubacivati koje kakve romove da moze da se desi da telefon ne proradi.. tako sam clanu i preneo a ja nisam kriv sto je pokusavao da ubacuje koje kakve romove, sad njegovom greskom meni pise negativnu ocenu,,toliko o toj trgovini..po ostalim ocenama se vidi koliki sam ja prevarant..nemam ja potrebe za tako necim..SVIM OSTALIM CLANOVIMA ZELIM USPESNU TRGOVINU SEM CLANA STEFANA SA KOJIM NE TREBA SARADJIVATI..OBRAZLOZIO SAM ZASTO..

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nije rekao sve o telefonu, a verujem da je znao, tako da. ..
telefon je bez tragova koristenja za 1500 dinara...jedinu gresku koju je gospodin primetio da vibracija neradi a kad sam mu predlozio povracaj novca nije hteo..toliko o nepostenom prodavcu..

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio memoriju. Javljeno da je stiglo, ali je prvo rekao da će preuzeti sutradan. Sutradan kad sam zvao žena rekla da je na putu i da će preuzeti samo da se vrati sa puta i da ne prodajem nikom da sigurno uzimaju. Kasnije telefon isključen i nedostupan ili mi je broj blokiran. Prošli su dani od tada, niko se ne javlja, a memorija stoji rezervisana. Nije neka vrednost ali je neodgovornost i neozbiljnost člana prisutna. Preporučujem svima ako nešto posluju sa njim da uzmu 100% avans.
Hvala na oceni ... Ali ostale ocene govore kakav sam kupac...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.