Sima

Beograd | Palilula

Član od: 03.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac me je pitao da spustim cenu konzole na 6.000 dinara, ja sam pristala uz dogovor da se kupoprodaja obavi do petka, kupac me je pozvao i u razgovoru rekao da kupuje konzolu 100%, da je ne prodam nikome drugom i da cemo se u petak cuti za preciziranje tacnog vremena za preuzimanje konzole, da bi mi jutros stigla poruka da kupac odustaje od kupovine zato sto je muz kupio drugu konzolu. U buduce nemojte govoriti da nesto kupujete sigurno i da Vam se sacuva, jer sam ja izgubila jos jednog potencijalnog kupca koji me je zvao u cetvrtak a ja sam mu rekla da je konzola prodata! Krajnje neozbiljno! !
Gospođo i u radnji imate pravo da kipite robu i zakonski rok da je vratite bez ikakve naknade između Vas i mene nije ostvarena nikakva kupoprodaja prošlo je dva dana os dogovora,lepo ste obavešteni da odustajemo od kupovine.Vi oglas niste brisali niti ste naznačili da je rezervisano tako da Vam komentari i ocena nisu na mestu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.