Sima

Vladimirci

Član od: 08.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Vrata i prozori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

"Vrata sa prorezom za staklo kostaju 70 eura to he bez stakla sa stokom od 8 cm a ova bez ostala su po 40 eura mogu da budu gotova za 10 dana klizna vrata su 100 eura" Gospodin Sima mi je ovu poruku poslao 22.07. i od dogovorenog, nije ispoštovano ništa. Lično nisam određivao rokove, niti obarao cenu. Dakle, pristao sam na prvu ponudu i na osnovu iste planirao dalje radove. Po isteku dogovorenog roka, naknadno poslate poruke je uredno pročitao, ali ni na jednu nije odgovorio do dana današnjeg. Da je bilo šta "slagao", ne bih zamerio. . jednostavno prekinuo komunikaciju. Materijalno nisam oštećen, ali sam molerske radove morao da pomerim na neodređeno vreme, jer majstori nisu mogli uklopiti svoje pogodbe sa "kliznim" rokom ugradnje sobnih vrata. Krajnje neodgovoran i neprofesionalan odnos prema mušteriji.
Tebi gospodine da su trebala vrata ti bih dosao licno da se dogovoris ne bih se dopisivao preko poruka hvala na oceni i pozdrav veliku

Industrijska oprema > Elektro i Automatizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mije probijen i iznutra izderan motor kao ispravan a sad se nejavlja zaobilazite ovog clana.
Gospodin je dobio ispravan motor a sta je uradio sa njim ja to stvarno ne znam....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.